24. november 2017
Beboerne på Skellebjerg ønsker sig en nedsættelse af farten til 60 km/t, et autoværn og mere fartkontrol. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Beboerne på Skellebjerg ønsker sig en nedsættelse af farten til 60 km/t, et autoværn og mere fartkontrol. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidst blev der smadret en campingvogn i Carstens forhave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidst blev der smadret en campingvogn i Carstens forhave
Sorø - 02. september 2017 kl. 06:19
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man må »kun« køre 70 km/t på den del af Skellebjergvej i Dianalund, hvor Svend Erik Nielsen og Carsten Sjørslev Johnsen bor som tætte naboer.

Men mange kører mere end den tilladte fartgrænse, vurderer de to borgere, og vejens udformning tæt ved nummer 35 og 37 gør bestemt ikke problematikken mindre: Hvis man kommer kørende fra Skellebjerg mod Tersløse ad Skellebjergvej, så kører man ind i en kurve, hvor vejen også hælder, og hvor vejbanen indsnævres.

- Kører man så 80 eller 90 km/t, som mange gør, kan man nemt miste herredømmet over bilen eller komme for langt over i den anden vejbane. Hvis det er lidt fugtigt eller glat på kørebanen, er det helt dumt, fortæller Carsten Sjørslev Johnsen, der har boet i nummer 37 i 30 år.

Det er 14 dage siden, der skete en ulykke netop ved nummer 37.

En bilist, der kom kørende fra Skellebjerg, mistede herredømmet over sin bil og fortsatte ind på marken og ind i forhaven til Carsten Sjørslev Johnsen, der havde en campingvogn stående.

Den blev flænset op ved uheldet, men ingen mennesker kom noget til. Politiet behandler sagen nu.

- Heldigvis kom ingen til skade. Men langt før det her har jeg nægtet mine børnebørn at lege i forhaven. Det er for farligt, siger Carsten Sjørslev Johnsen.

Formanden for teknik- og miljøudvalget i Sorø Kommune, Jens Nygaard (V), kan ikke love beboerne i området trafiksikkerhedsmæssige tiltag, men han vil gerne ud og debattere sagen en dag, siger han til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Læs hele artiklen i en af de to aviser.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk