5. juni 2020
Ulla Charlotte Beck klipper snoren til den nye sauna ved Sorø Sø. Den er for medlemmer af Sorø Vinterbadeklub. I baggrunden er det Else Kathrine Friis, der nu er ny formand for foreningen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Ulla Charlotte Beck klipper snoren til den nye sauna ved Sorø Sø. Den er for medlemmer af Sorø Vinterbadeklub. I baggrunden er det Else Kathrine Friis, der nu er ny formand for foreningen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Sauna med søudsigt er færdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Sauna med søudsigt er færdig
Opdateret 15. maj 2020 kl. 16:40
Sorø - 15. maj 2020 kl. 15:50
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man skal i den grad kunne holde hovedet koldt i en lang proces. Det er lykkedes for tre bestyrelsesmedlemmer i Sorø Vinterbadeklub: Ulla Charlotte Beck, Inge Juhl og Else Kathrine Friis.

De har alle tre været aktive i klubben siden 2012, hvor tanken om en sauna ved Sorø Sø for første gang poppede op.

Det er dem, der sammen med andre aktive medlemmer har kæmpet for projektet og holdt ud, når det så ud som om, det hele skulle ende med et »Øv, det er ikke muligt«.

Nu står saunaen færdig.
Takket være fonde, tilskud og et lån har det været muligt at realisere drømmen om at få varmen efter et koldt gys. Eller få et koldt gys efter følelsen af en meget varm krop. Prisen for saunaen er 1,5 millioner kroner.

Den nye sauna blev officielt indviet fredag eftermiddag, men den tages først i brug ved sæsonstart i oktober 2020.

Bestyrelsen i Sorø Vinterbadeklub »Hold hovedet koldt« besluttede i forbindelse med saunaens færdiggørelse at rokere om på bestyrelsesposterne. Ulla Charlotte Bech overlader nu formandsposten til Else Kathrine Friis.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk