28. marts 2020
Ebbe og Søs Mejnert Petersen er søskende. Det er pommes frittes og havfruen side om side kort før fastelavnsfesten gik i gang i Stenlille. Foto: Ulla Grundtvig Brask
gallery icon

Se billedserie

Ebbe og Søs Mejnert Petersen er søskende. Det er pommes frittes og havfruen side om side kort før fastelavnsfesten gik i gang i Stenlille. Foto: Ulla Grundtvig Brask
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Prinsesser, vilde dyr og drager slog sig løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Prinsesser, vilde dyr og drager slog sig løs
Sorø - 24. februar 2020 kl. 16:25
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor tit er det lige, man ser en bakke pommes frittes, der møder en havfrue?

Ikke så ofte, men det skete søndag eftermiddag, da borgerforeningen SHHB i samarbejde med Fakta havde inviteret til fastelavnsfest i Stenlille Kulturhus.

- Med jeres store fremmøde viser vi endnu engang, at Stenlille er en aktiv by, der vil en masse, sagde Frank Pedersen fra borgerforeningen, da festen begyndte klokken 13.

Mor og far havde hjulpet otte årige Ebbe Mejnert Petersen med at lave kostumet: Pommes frites fra McDonalds. Fritterne var lavet af en gammel skumgummi-madras og blev malet gule. Selve bakken er en papkasse fra en printer, som familien havde liggende derhjemme.

Ebbe Mejnert Petersen er glad for McDonald-mad, men foretrækker hamburger frem for fritter.

- Men det var lidt besværligt at have en burger, så derfor blev det fritterne, fortæller Lise Mejnert Petersen. mor til både Ebbe og lillesøster Søs på fem år, der var klædt ud som havfrue.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk