19. januar 2018
Sarah Dalgaard Olsen er mor til Lise på to år og Lotte, 18 dage gammel. Hun vil gerne komme med brugt tøj til Byttebørsen - og måske indimellem også selv finde tøj til de to piger. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Sarah Dalgaard Olsen er mor til Lise på to år og Lotte, 18 dage gammel. Hun vil gerne komme med brugt tøj til Byttebørsen - og måske indimellem også selv finde tøj til de to piger. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se fotos: Masser af brugt børnetøj på ny byttebørs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se fotos: Masser af brugt børnetøj på ny byttebørs
Sorø - 13. oktober 2017 kl. 09:09
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hylder med brugt børnetøj til alle aldre. Tasker. Udstyr. Legetøj. Alt sammen gratis til børnefamilier i Stenlille og omegn.

Nogle forældre vil måske synes, det er lidt grænseoverskridende at spadsere ind på Hovedgaden 60 A i Stenlille og tage en flyverdragt til Asger på fire år eller to bluser til Asta på tre år. Uden at betale for det. Men kom ud over den grænse, lyder budskabet fra Cæcilie Verin, der bor i Stenlille og er mor til tre.

Det er ikke planen, at hun selv vil tage tøj fra Stenlilles nye Byttebørs med brugt børnetøj. Hun har nemlig masser af det derhjemme. Men hun har besluttet sig for at yde en frivillig arbejdsindsats til projektet. Cirka en gang om ugen.

- Ideen er så god, at jeg gerne ville hjælpe til her, siger Cæcilie Verin til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Hun går meget op i bæredygtighed og genbrug. Lige nu går hun hjemme på barselsorlov med William på 14 måneder.

- Brug Byttebørsen fordi det er godt for pengepungen, og fordi det er godt for verden, siger Cæcilie Verin.

Byttebørsen i Stenlille blev torsdag eftermiddag officielt åbnet af formanden for børne- og undervisningsudvalget Rolf Clausen.

Byttebørsen finder man på Hovedgaden 60 A, Stenlille. Der er åbent alle tirsdage klokken 10 til 12 og torsdage klokken 14 til 16.

Hvis man vil give brugt børnetøj eller udstyr til Byttebørsen, så kan man kontakte Tanja Rasmussen på tlf. 20 53 55 16 eller mailen tala@soroe.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk