20. november 2018
Tina Woel (til venstre) og Brit Mieritz (til højre) fra Taastrup har lært hinanden at kende gennem deres kreative hobby. De fulgtes ad til messe i Sorøhallen. Foto: Martin Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Tina Woel (til venstre) og Brit Mieritz (til højre) fra Taastrup har lært hinanden at kende gennem deres kreative hobby. De fulgtes ad til messe i Sorøhallen. Foto: Martin Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Her går de scrap-amok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Her går de scrap-amok
Sorø - 10. februar 2018 kl. 17:29
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere hundrede »scrappere« og ni forskellige forhandlere indtog Sorøhallen lørdag. Her var der nemlig kreativ messe med hobbyen scrapbooking i centrum - deraf navnet til de engagerede fans.

Veninderne Tina Woel og Brit Mieritz fra Taastrup fulgtes til messen i Sorø.

De havde købt billet til at sidde ved de lange borde i midten af hallen. Her kunne man sidde hele lørdag og søndag med og fordybe sig i den kreative papir-hobby sammen med andre.

- Det er en hobby, der tager meget tid. Man kan ikke bare lige sætte sig en time med det, det kræver længere tid, siger Tina Woel til DAGBLADET og Sjællandske.

Hun brugte det meste af sin tid på messen på at lave konfirmationskort.

For de to veninder betyder det sociale i at tage på messe også meget.

- Og vi ses ikke kun på messen. Vi ses også privat over hele Sjælland. Man lærer nogle nye mennesker at kende på kryds og tværs, siger Tina Woel.

Hun har haft scrapbooking som hobby i omkring 10 år. Brit Mieritz har også haft hobbyen i omkring 10 år. De seneste par år har hun siddet ved et bord og arbejdet på forskellige kreative messer.

- Man får noget inspiration. Man kommer væk hjemmefra og får tid til at fordybe sig. Og det er perfekt, for det er en blanding af shopping, sladder og hygge. Vi taler om alt. Ikke kun den her hobby. Det er meget rart med nogle, man kan sladre med, siger Brit Mieritz.

Hun brugte tiden på at lave et kreativt album med billeder af sin syvårige søn.

Det er tredje gang, der bliver holdt kreativ messe i Sorøhallen.

Det har tidligere været afholdt i København, Roskilde og Ringsted, men er nu permanent rykket videre til Sorøhallen.

Bag arrangementet står Rikke Bjergager Bagger fra Osted. Hun forklarer, at arrangementet vokser hvert år.

- Jeg tror, det bliver større og større, fordi vi lever i en digital verden, hvor alting går så stærkt. Så vi har behov for at komme ned på jorden, fordybe os og lave noget kreativt, siger Rikke Bjergager Bagger.

Det oplever deltageren Tina Moser fra Store Merløse også.

- Du får en masse nye indtryk. Når du kommer hjem, så kribler det i fingrene og du er fuld af inspiration. Det kan være alt muligt, man skal afprøve - for eksempel nye teknikker, nye stempler eller hvordan man kan opbevare tingene, siger Tina Moser.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk