16. januar 2021
Efter at have »battlet« i et stykke tid hev TopGunn 13-årige Sebastian Bøll Larsen på scenen. Sebastian kan stort set alle TopGunns sange. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Efter at have »battlet« i et stykke tid hev TopGunn 13-årige Sebastian Bøll Larsen på scenen. Sebastian kan stort set alle TopGunns sange. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder og video: 13-årig rappede med TopGunn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder og video: 13-årig rappede med TopGunn
Sorø - 09. august 2020 kl. 12:47
Af Bjarne Stenbæk

Sebastian Bøll Larsen fra Sorø og TopGunn gav sommerkoncerten i Sorø et helt specielt twist, som i hvert fald Sebastian aldrig vil glemme.

Han er godt nok en frisk fyr, ham TopGunn. Og det er 13-årige Sebastian Bøll Larsen fra Sorø også. I bedste rapper og stand up-stil fik de på pladsen bag Sorø Hallen givet hinanden lidt røg undervejs, og det hele kulminerede, da TopGunn bad Sebastian - som han i øvrigt næsten konsekvent kaldte Magnus - på scenen, og så fik Sebastian ellers en stjernestund med den kendte rapper, der oven i købet tilbød soraneren en biltur.

- Jeg er for stor til youtube, proklamerede Sebastian, da TopGunn fortalte, at Google har fjernet dansk musik fra youtube-platformen, men faktisk er Sebastians egen rap »Fede piger«, hvor han i gruppen Sorøs Topsmølfer erklærer sin kærlighed til netop fede piger, ikke slettet. Muligvis fordi den ikke er indskrevet i Koda-regi.

Indslaget gav seje bonuspoint til både Sebastian og TopGunn på en aften, hvor rapperen i øvrigt viste storform og en sprudlende lyst til at optræde efter mange måneders næsten total afholdenhed.

Og afholdsmand er den gode TopGunn så langt fra - hverken når det handler om sprut eller kvinder. Han måtte dog erkende, at der for øjeblikket ikke er nogen »bedre halvdel«.

- Jeg prøver virkelig at lære at have en kæreste, men det er fucking svært, føjede han til.

Teksterne - ja, feminister skal nok ikke lytte for intenst. Det skal forældre, der frygter, at deres afkom skulle kaste sig ud i seks liter vodka, nok heller ikke, men da Sorøs Topsmølfer fra pladsen erklærede, at TopGunn er en drengerøv, fortsatte han selv med at sige, at han lige så meget er en pjatterøv, og så gled det hele ned med TopGunn-ordene:

- Det her er den hyggeligste havefest, jeg har været til i år!

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk