22. september 2021
Indehaver af Sir Brian, Brian Christensen, glæder sig til at få et nyt ansigt i butikken, Sabrina Andersen. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Indehaver af Sir Brian, Brian Christensen, glæder sig til at få et nyt ansigt i butikken, Sabrina Andersen. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sabrina er vild med herremode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sabrina er vild med herremode
Sorø - 28. juli 2021 kl. 15:59

Man må sige, at 25-årige Sabrina Esther Andersen har taget noget af et karrierehop, men hun glæder sig til at starte som voksenlærling hos Sir Brian i Storgade i Sorø.

- Der er måske nogen der synes, at det virker mærkeligt, at en kvinde som mig ønsker at beskæftige mig med herretøj. Men jeg har altid været en drenge-pige, og er vild med herremode - både i stil, udtryk og materiale. Faktisk har jeg i en årrække selv gået meget i herretøj, da det på dét tidspunkt i livet gav mig den rette identitet. I dag har jeg ladet mit hår gro, og jeg er nok blevet lidt mere piget i min stil. Men det ændrer ikke ved, at jeg er pjattet med herremode generelt, siger 25-årige Sabrina Esther Andersen.

Den 1. august starter hun som voksenlærling hos Sir Brian i Storgade.

Sabrina Andersen bor i dag i Sorø sammen med sin datter og kæreste. Hun har tidligere arbejdet som sanitør, men har taget en del af uddannelsen som social- og sundhedsassistent.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk