18. september 2020
Team Rynkeby plejer at tage af sted fra Slagelse i forbindelse med Slagelse Festuge, så der er masser af tilskuere til at heppe og ønske rytterne god tur. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Team Rynkeby plejer at tage af sted fra Slagelse i forbindelse med Slagelse Festuge, så der er masser af tilskuere til at heppe og ønske rytterne god tur. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rynkerne fra Sorø savner lokale holdkammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rynkerne fra Sorø savner lokale holdkammerater
Sorø - 14. august 2019 kl. 18:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil nu er kun fire ryttere fra Sorø tilmeldt Team Rynkeby Vestsjælland til 2020-turen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

I 2019 cyklede ni ryttere fra Sorø Kommune med Team Rynkeby Vestsjælland til Paris og var i den forbindelse med til at samle penge ind på Børnecancerfonden. Men foreløbig er kun fire lokale ryttere tilmeldt til 2020-udgaven, og det har holdets kaptajn, Niels Urban Hansen, svært ved at forstå.

- De fire er gengangere fra 2019-holdet, fortsætter han.

- Jeg kan garantere, at det er en kanon oplevelse, og der kræves i store træk ikke andre forudsætninger end viljen og lysten til at gøre noget for børn med kritisk sygdom og for en selv. Du kommer i rigtig god form, og hele træningsforløbet fra september, til vi tager af sted i slutningen af juni, er tilrettelagt. I år havde vi fem nye med. De havde groft sagt aldrig siddet på en cykel - men alle gennemførte.

- Hvis du er frisk på at få 65 nye venner, som man virkelig kommer ind under huden på, så er det bare med at få meldt sig til, fortsætter han.

- Vi udtager 54 ryttere, for selv om alle har deltaget i de senere år, skal der være plads til en skade, eller at en enkelt falder fra undervejs i forløbet. Egentlig er målet 50 ryttere, men i de senere år har vi altså været alle 54, og dertil kommer så servicefolkene, der hjælper med cykelreparationer, madlavning og moralsk støtte og opbakning. Også i serviceteamet kan vi bruge flere fra Sorø - her er der foreløbig tilmeldt en.

Niels Urban Hansen skal selv på sin femte tur til den franske hovedstad - tredje gang som kaptajn.

- Vi kører fra lørdag til lørdag i etaper på omkring 180 km, fortæller han.

- Undervejs i år mødte vi Team Østsjælland og Team Vestegnen, så fik vi en lille snak med dem. I Paris samles 57 hold og 2.500 rynker fra hele lander. Det er en kæmpefest.

Helt uden omkostninger er det ikke at deltage. Man skal regne med selv at skulle betale cirka 20.000 kr., hvis man er rytter, mens de 13 servicefolk slipper noget billigere. Pengene dækker også en rytterpakke med cykel, tøj, hotelophold undervejs mv.

- Cykel og tøj får man først til foråret. Indtil da må man selv lægge cykel m.m. til træningsturene, fortæller Niels Urban Hansen, der er klar til at besvare eventuelle spørgsmål på mailen nu@altan.dk eller tlf. 41 37 18 22.

Sidste frist for tilmelding er 25. august på team-rynkeby.dk - første møde i Team Vestsjælland holdes 10. september.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk