12. december 2017
Rundkørselen bliver placeret her ved Elmebjergvej/Kalundborgvej. Den skal især være et løft for transporten til og fra erhvervsområdet lige i nærheden. Illustration: Vejdirektoratet
Rundkørselen bliver placeret her ved Elmebjergvej/Kalundborgvej. Den skal især være et løft for transporten til og fra erhvervsområdet lige i nærheden. Illustration: Vejdirektoratet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rundkørsel bliver to måneder forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rundkørsel bliver to måneder forsinket
Sorø - 14. september 2017 kl. 14:25
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejdirektoratets arbejde med at anlægge en ny rundkørsel ved Elmebjergvej og Pedersborg Øst er stødt ind i en række udfordringer, som nu ser ud til at forsinke projektet med op til to måneder. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Det betyder at rundkørslen formentlig først er klar i december, oplyser projektleder Peter Beck Larsen, Vejdirektoratet.

- Der er ingen, der er mere ærgerlige over forsinkelsen end os. Vi ved, hvor vigtig rundkørslen er for Sorø Kommune, erhvervskvarteret og de mange pendlere til og fra Vestmotorvejen.

Afdelingsleder i Vejdirektoratet Helle Nielsen oplyser, at der ganske enkelt er tale om en menneskelig fejl:

- I forbindelse med anlægsarbejdet blev der konstateret en fejl i projekteringen. Det var entreprenøren, der blev opmærksom på, at der var noget galt med tegningerne. Derfor valgte vi at tage en time-out og få foretaget nogle nye beregninger. Og heldigvis opdagede vi det i tide, så det ikke får konsekvenser for økonomien, siger Helle Nielsen til Dagbladet og Sjællandske.

Med forsinkelsen ser den nye tidsplan således ud:

September: Der arbejdes langs vejen uden gener for bilisterne. Mindre omvej for gående og cyklende.

Oktober: Der arbejdes i centrum af den kommende rundkørsel. Der vil være åbent for trafik, men med smallere kørespor.

November-december:
Der arbejdes fortsat med rundkørslen. Der vil være et kørespor spærret i aften- og nattetimerne med lysregulering. Alle kørespor er åbne i tidsrummet kl. 04.00-19.00.

Derefter skal der lægges asfalt, males striber, anlægges ny buslomme m.m. Også i den forbindelse vil et kørespor være spærret i aften- og nattetimerne med lysregulering, og alle kørespor vil være åbne kl. 04.00-19.00.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk