22. juli 2019
Tamra Rosanes gæster Vesthhuset 24. marts. Hun er også rundt på en række vestsjællandske skoler til skolekoncerter i den kommende tid. Foto: Allan Nørregaard
Tamra Rosanes gæster Vesthhuset 24. marts. Hun er også rundt på en række vestsjællandske skoler til skolekoncerter i den kommende tid. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rosanes i Vesthhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rosanes i Vesthhuset
Sorø - 12. marts 2019 kl. 21:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er countrydronningen Tamra Rosanes, der gæster Vesthhuset ved koncerten søndag den 24. marts. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Den amerikanske sangerinde, der efter mange års ophold i Danmark netop er blevet dansk statsborger vil i spillestedet på Frederiksbergvej levere både de gamle velkendte hits og numre fra sin helt nye cd.

- Jeg har været en tur i USA, fortæller Tamra Rosanes.

- Omkring 300.000 danskere udvandrede i årene 1850 til 1920 til USA. Jeg har været en tur i arkiverne. Her har jeg fundet gamle, danske sange, som jeg har oversat til amerikansk. Jeg har også fundet gamle, danske digte, som jeg har sat musik til - og de sange glæder jeg mig meget til at præsentere live for publikum.

Arrangementet varer fra kl. 13.00 til 17.00, og med i billetprisen er en let anretning. Bordbestilling kan foretages på email vesthhuset.bord@gmail.com eller på tlf. 2021 0232.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk