23. juni 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Punkteret lastbil var fuld af tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Punkteret lastbil var fuld af tyvekoster
Sorø - 17. maj 2021 kl. 11:28
Af Martin Pedersen

Lørdag morgen kort før klokken 7 blev Falck kaldt ud til en punkteret, hvid Scania-lastbil på Tuelsø rasteplads ved Vestmotorvejen.

Men det skulle vise sig at blive en noget usædvanlig opgave for Falck. Man kunne nemlig konstatere, at lastbilen ikke var indregistreret, og at køretøjet var lastet med mistænkeligt mange og dyre svejseværk, skruenøgler og boremaskiner.

Det fik Falck til at involvere politiet. Og hos politiet havde en patrulje netop halvanden time tidligere været ude til et indbrud hos en virksomhed på Metalvej i Sorø.

- Vi har haft en patrulje ude hos virksomheden, og da vi så hører om lastbilen, kæder vi de to ting sammen. Vi kontakter virksomheden og kan konstatere, at værktøjet stammer fra indbruddet, siger politikommissær Tom Stysiek.

I lastbilen var der blandt andet 30 svejseværk, og tyvekosterne var flere 100.000 kroner værd. De er nu tilbage hos rette ejermand.

Nu er politiet i gang med at efterforske sagen og finde frem til den eller de personer, der kørte lastbilen. Politiet oplyser, at lastbilen tidligere har været indregistreret i Sverige.

Indtil videre arbejdes der ud fra en mistanke om, at flere gerningsmænd står bag.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk