18. april 2019
Børnefamilierne har protesteret. Og det fortsætter de med. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Børnefamilierne har protesteret. Og det fortsætter de med. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Protesterne fortsætter uændret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Protesterne fortsætter uændret
Sorø - 09. oktober 2018 kl. 20:02
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For en stor gruppe børnefamilier i Sorø ændrer det ikke så meget, at et byrådsflertal nu peger på færre besparelser end oprindelig planlagt på børneområdet.

Kristina Forshaw, mor til to og bosiddende på Frederiksberg, har stået i front for den gruppe af borgere, som har arrangeret demonstrationer og været aktive på Facebook i kampen mod flere besparelser på børneområdet i forbindelse med budget 2019.

Hun er langt fra tilfreds.
- Det eneste, der helt er droppet nu, er fælles feriepasning i SFO. Det er godt. Men alle de andre besparelser er blot blevet udskudt. Det er vi ikke tilfredse med, siger Kristina Forshaw.

- Vi er da glade for, at tidlig overgang til SFO er blevet udskudt, for det giver bedre tid til at implementere ordningen bedre. Men det fjerner jo ikke besparelsen, siger Kristina Forshaw.

Med det nye budgetforslag fra forligspartierne vil tidlig overgang til SFO først blive en realitet i 2020.

Kristina Forshaw og de andre børnefamilier, der er utilfredse med budgetbesparelserne på børneområdet, fortsætter derfor kampen, og der vil som planlagt være demonstration forud for byrådsmødet onsdag den 10. oktober klokken 16.30. Byrådsmødet begynder klokken 17.

Omfartsvejen i Tersløse bliver alligevel ikke udskudt. Og det er en af beboerne, Lena Bau, meget tilfreds med. Dog med et lille »men«.

- Det er virkelig en dejlig nyhed, at de kommer i gang med omfartsvej nu, og jeg er glad for, at politikerne har taget os alvorligt. Men jeg vil gerne lige se starten af byggeriet, før jeg helt tror på det, siger Lena Bau.

Oprindeligt var planen, at omfartsvejen skulle være færdig i 2021. Nu hedder det 2023. Det gør dog ikke den store forskel for Lena Bau og beboerne i Tersløse.

- Jo før den kommer, des bedre. Naturligvis. Men det vigtigste er, at den kommer, siger hun til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk