21. april 2019
Skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard glæder sig over,m at Sorø Privatskole fremover kan yde en endnu bedre indsats overfor ordblinde elever. Foto: Lene Berthelsen
Skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard glæder sig over,m at Sorø Privatskole fremover kan yde en endnu bedre indsats overfor ordblinde elever. Foto: Lene Berthelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskolen er klar til at styrke specialundervisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskolen er klar til at styrke specialundervisningen
Sorø - 08. juli 2018 kl. 08:05
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sorø Privatskole tilfører flere resurser til specialundervisningen. Helt konkret kommer der, hvad der svarer til to stillinger ekstra i specialundervinsingen efter sommerferien. Det kommer blandt andet til at gavne skolens ordblinde elever.

I det nye skoleår har Sorø Privatskole tilført, hvad der svarer til to stillinger ekstra i specialundervisningen på skolen. Det sker som et led i en ny skolestruktur, hvor skolen har valgt at prioritere nogle af skolens resurser anderledes.

- Selvom vi er en privatskole, så har vi også elever, som ikke kan læse og stave på det niveau, vi gerne vil have dem op på. Vi har også elever med diagnoser i forskellig grad. Dem gør vi alt, hvad vi kan, for at inkludere her på skolen, siger Nanna Kofoed Øhrgaard, skoleleder på Sorø Privatskole.

- Faktisk har vi en lang tradition for at løfte de her elever. At være ordblind er en diagnose, men det siger intet om elevens intelligens i øvrigt. Specialundervisningen skal give eleverne de samme forudsætninger, så de elever, der har brug for støtte eller særlig hensyntagen, får det.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk