18. januar 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet efterlyser 29-årig mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser 29-årig mand
Opdateret 10. juni 2018 kl. 18:53
Sorø - 10. juni 2018 kl. 14:50
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

OPDATERING KLOKKEN 18.50: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til sn.dk, at man har fået tre-fire henvendelser fra folk i området i løbet af dagen.

- De har på forskellige lokationer set en mand, der svarer til det signalement, vi har sendt ud, så det kunne godt tyde på, at den 29-årige mand fra Polen går rundt i området, men vi har ikke selv truffet ham endnu, så hundrede procent sikkerhed for, at det er ham, har vi ikke, siger vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til sn.dk.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser en 29-årig polak, der er forsvundet ved badesøerne i Dybendal ved Munke Bjergby nær Sorø.

arrow Læs også: Forsvunden mand er fundet

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter

- Han han beskrives som mand, 29 år, alm. af bygning, Lyst mellemlangt hår, iført en gul t-shirt og cremefarvede shorts, skriver politiet.

I følge tveats.dk bor den 29-årige sammen med en ven i et sommerhus på Toplærkevej, og efter endt arbejde lørdag gik han og vennen til en nærliggende badesø.

Den 29-årige vendte dog aldrig tilbage fra badeturen, og søndag kontaktede vennen politiet, der sammen med Beredskabsstyrelsen har ledt efter den 29-årige. Uden held.

- Vi har gennemgået området med en drone fra Beredskabsstyrelsen, men ikke fundet noget, og nu har vi sat det lidt på stop, fortæller Søren Østervig, vagthavende ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til tveast.dk

Politiet har fundet mandens badetøfler og frygter derfor, at manden er druknet.

Borgere opfordres til at se efter i haver, skuer, terrasser med mere og kontakte politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk