31. maj 2020
Politiassistent Torben Christensen, Sorø Politi, der har fået to nye kolleger fra Slagelse. De arbejder nu fast fra nærpoliti-lokalerne på Sorø Rådhus. Foto: Thomas Olsen
Politiassistent Torben Christensen, Sorø Politi, der har fået to nye kolleger fra Slagelse. De arbejder nu fast fra nærpoliti-lokalerne på Sorø Rådhus. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet bliver mere synligt i gadebilledet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet bliver mere synligt i gadebilledet
Sorø - 06. november 2019 kl. 19:01
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To betjente har flyttet kontorpladsen i Slagelse ud med lokaler på Sorø Rådhus. Sydsjællands- og Lollandfalsters Politi vil tættere på borgerne for at skabe mere tryghed.

Politiassistent Torben Christensen har i lang tid siddet - næsten - alene på nærpolitistationen på Sorø Rådhus. Nu har han fået selskab af to kolleger fra stationen i Slagelse.

- Det er en strategisk flytning. De to medarbejdere har tidligere behandlet Sorø-sager fra Slagelse, men nu var der en mulighed for at flytte dem til Sorø, og det giver god mening, fortæller Peter Compen til DAGBLADET Ringsted og Sjællandske. Han er fungerende politiinspektør ved Sydsjællands- og Lollandfalsters Politi.

Meningen er først og fremmest, at politiet skal være mere synligt i gadebilledet. Flytningen betyder også, at hvis en patruljevogn fra Slagelse er i Sorø på en opgave, så kan betjentene skrive sagen i Sorø.

- Det vil betyde, at borgerne vil se flere betjente og vogne i gaderne i Sorø Kommune, siger Peter Compen.

Det er han glad for.
Hans glæde deles af politiassistent Torben Christensen, Sorø Politi, der nu har fået flere kolleger i Sorø.

- Større synlighed gør borgerne mere trygge i lokalsamfundet, mener Torben Christensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk