24. oktober 2020
Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen og mandskab hos politiet er klar ved telefonen. Ved du noget om Kiehn Andersen eller omstændighederne, der førte til hans død, kan du ringe på tlf. 114. Foto: Bjørn Armbjørn
Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen og mandskab hos politiet er klar ved telefonen. Ved du noget om Kiehn Andersen eller omstændighederne, der førte til hans død, kan du ringe på tlf. 114. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet: Ved du noget om Kiehn så fortæl os det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet: Ved du noget om Kiehn så fortæl os det
Opdateret 29. april 2019 kl. 11:18
Sorø - 29. april 2019 kl. 11:08
Af Bjarne Stenbæk

Ved du noget om Kiehn Andersen, eller har du set noget omkring adressen Kalundborgvej 34 i Ruds Vedby eller Blæsinge Grusgrav i tidsrummet lørdag den 20. april om aftenen eller søndag den 21. april tidligt om morgenen, så hører politiet meget gerne om det. Politiet kan kontaktes på tlf. 114. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

arrow Læs også: Drabssag: Politiet holder kortene tæt til kroppen

- Vi har fået nogle henvendelser og har fortsat en del at arbejde med, men vi hører meget gerne mere, hvis der er nogen, der ligger inde med oplysninger, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Kiehn Andersen blev fundet dræbt i en sø i Blæsinge Grusgrav i torsdags, men hvad det er, der får politiet til at interessere sig helt specifikt for lørdag aften og søndag morgen, hvor politi og brandvæsen blev kaldt til en brand på Kiehn Andersen privatadresse på Kalundborgvej 34 nord for Ruds Vedby, vil Søren Ravn-Nielsen ikke nærmere ind på. Politiet kan endnu heller ikke oplyse, hvordan Kiehn Andersen er bleve dræbt - heller ikke, om man formoder, at der er en gerningsmand eller flere, eller hvordan branden i Kiehn Andersens hus er opstået.

- Vi kan ikke give deloplysninger om efterforskningen på nuværende tidspunkt, siger Søren Ravn-Nielsen og føjer til, at udover de henvendelser, politiet har fået i sagen, foregår der også fortsat en lang række tekniske undersøgelser.

- Man kan have et væld af teorier og gisninger. Vi forsøger at finde sagens fakta, og når de er klar til at komme til offentlighedens kendskab, skal vi nok melde ud. Det vigtigste er, at vi får opklaret den her sag, og det håber vi, at folk vil hjælpe os med, siger Søren Ravn-Nielsen.

Kiehn Andersen var møntsamler og formand for Slagelse Møntklub - Vestsjællands Numismatiske Forening. Han havde selv en værdifuld møntsamling. Han var ivrig jæger, og krydrede også livet som pensionist med køb og salg af antikviteter. Han havde en fast stand på Sæby Kræmmermarked. Både handel med mønter og antikviteter gør det også sandsynligt, at der kunne være større kontante beløb i hjemmet.

arrow Kiehn Andersens søn: Nu kan vi få sat et personligt punktum
14. maj 2019 kl. 09:14 Opdateret: kl. 09:14
arrow Drabssag: Vildtkameraer kunne ikke hjælpe politiet
11. maj 2019 kl. 06:30 Opdateret: kl. 19:10
arrow Blæsinge-sagen: Møntklub prøver at komme videre
30. april 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 16:17
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk