27. maj 2020
Området ved Stenlille Station lagde asfalt til et opgør mellem Loyal to Familia og Gremium, mener politiet. Foto: Arkivfoto
Området ved Stenlille Station lagde asfalt til et opgør mellem Loyal to Familia og Gremium, mener politiet. Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi: Skud-episode var et rockeropgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi: Skud-episode var et rockeropgør
Sorø - 11. april 2019 kl. 06:15
Af Martin Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et omfattende anklageskrift mod tre mænd i starten af 20'erne afslører nu, at der ifølge politiet var tale om et stort skudopgør mellem banden Loyal to Familia og rockergruppen Gremium, da der blev affyret skud på Stationsvej i Stenlille i maj 2018.

arrow Læs også: Mænd skal 7,5 år i fængsel for skyderi

Politiet mener også, at den ene af de tre mænd står bag en skudepisode ved Dianalund Station i marts sidste år. Ved den episode blev der skudt mod to personer.

Sagen mod de tre mænd skal for retten som en nævningesag. Der er afsat syv dage til sagen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Mændene er 22, 22 og 23 år og er i øjeblikket varetægtsfængslet. De risikerer fængselsstraf, hvis de bliver kendt skyldige. Desuden mener politiet, at mændene skal have forbud mod at opholde sig og færdes i hele Sorø kommune.

Skudepisoden i Stenlille skete mandag den 28. maj sidste år omkring klokken 20.15. Opgøret fandt sted ud for pizzeriaet på Stationsvej.

Ifølge politiet havde de tre mænd aftalt og været sammen om at planlægge, at de ville dræbe mindst to personer. I en VW Polo kørte de forbi pizzeriaet, mens de skød mindst seks gange mod personerne.

Forsøget mislykkedes, da personerne på stedet søgte dækning bag en parkeret bil.

Kun en af de tre tiltalte mænd kommer fra Sorø kommune. Han blev anholdt i boligområdet Smedeparken på Frederiksberg sidst i juni i forbindelse med en stor aktion i rockermiljøet.

arrow Hukommelsen svigter i rocker-sag om drabsforsøg
15. maj 2019 kl. 12:39 Opdateret: kl. 12:39
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk