30. maj 2020
Daniel Skovlykke søsatte i sommer picnickoncerter »På Banen« i Dianalund. Nu har han fået sponsorer til næste års koncerter. Foto: Charlotte Koefoed
Daniel Skovlykke søsatte i sommer picnickoncerter »På Banen« i Dianalund. Nu har han fået sponsorer til næste års koncerter. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Picnickoncerter får lokal hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Picnickoncerter får lokal hjælp
Sorø - 20. oktober 2019 kl. 08:58
Af Charlotte Koefoed
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Denne sommers picnickoncerter gentages til næste år. Nu med lokale sponsorer. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske. Dianalund: Da hele det rekreative område ved Borgerhuset og Dianalund Centret i foråret stod klar, var der også en scene med i købet.

Den fik hurtigt en central placering i Daniel Skovlykkes ide om at afvikle en række gratis picnickoncerter for byens borgere.

Hver tirsdag i juli måned kunne man derfor nyde musikken og sin medbragte mad og drikke.

- Det gik forrygende godt. Jeg har fået så mange positive tilkendegivelser, at jeg selvfølgelig fortsætter med at afvikle koncerterne. Og nu med sponsorer, der har budt ind med at betale koda-afgiften, fortæller Daniel Skovlykke.

De fire sponsorer er Vibes Malerfirma, Dianalund Motor, Glyholt Auto og Brolagt, som hver sponsorerer en koncert.

- Der er fire tirsdage i juli i 2020, så der bliver fire koncerter. Jeg har allerede fået flere lokale bands, der gerne vil spille, og det er jo fantastisk, for de spiller gratis alle sammen, siger Daniel Skovlykke.

Picnickoncerterne har haft omkring 300 gæster hver gang.

Som i år holdes koncerterne på scenen »På Banen« tirsdage i juli fra klokken 18 til 20.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk