9. juli 2020
Peter Vesth udgiver sit album nummer 50 »Jul hele året«. Foto: Christian Mikkelsen
Peter Vesth udgiver sit album nummer 50 »Jul hele året«. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Vesth udsender album nummer 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Vesth udsender album nummer 50
Sorø - 30. november 2019 kl. 16:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Bjarne Stenbæk
Det er album nummer 50, som dansktoppens grand old man, Peter Vesth, netop har sendt på gaden. »Jul hele året« er titlen, og den passer perfekt til, at Vesth netop nu sammen med den amerikanske countrysangerinde Jess Leary, harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg, violinisten og bassisten Staffan Sørensen og guitaristen Jens Varmløse suser land og rige rundt til i alt 12 julekoncerter.

- Jeg har komponeret seks nye julesange, fortæller Peter Vesth, der blandt andet disker op med »Jeg er en lille nissemand«, »Hvad er det med december«, »En stille sang« og titelnummeret »Jul hele året«.

Resten af cd'en, der i øvrigt også udgives som LP, består af velkendte klassikere som »Julen har bragt«, »I sne står urt og busk i skjul«, »Rudolf« og »Dejlig er den himmel blå«.

I alt er der 16 numre på albummet, hvor Peter Vesth får ledsagelse af Louise Espersen, Joane Reinholdt, Jess Leary og Vejen Musikskoles Børnekor. Peter Busborg giver den som korsanger, mens korpset af musikere udgøres af Agnes Hauge Mortensen, tværfløjte, Johanne Bors Andersen, violin, Kristian Rusbjerg, harmonika, Peter Bødker, klaver og orgel, Frank Thøgersen, trommer, Morten Maltesen bas, og Jens Varmløse, guitar.

Peter Vesth, der næste år kan fejre sig 50 års jubilæum på »de skrå brædder«, ewr den kunstner, der har haft flest numre på Dansktoppen, og han har gennem de snart 50 år skrevet omkring 400 sange.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk