18. januar 2019
Pedersborg Børnehus holder »åben børnehave«, hvor der vil være et væld af skægge børneaktiviteter. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Pedersborg Børnehus holder »åben børnehave«, hvor der vil være et væld af skægge børneaktiviteter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pedersborgdag: En oplevelsesdag - for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pedersborgdag: En oplevelsesdag - for hele familien
Sorø - 11. juni 2018 kl. 08:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt an til den helt store oplevelsesdag for hele familien den 30. juni fra klokken 9.00, når Pedersborg Lokalråd og Sct. Georgs Gilderne i Sorø indbyder til Pedersborgdagen 2018, hvor man kan opleve ægte ghanesisk trommedans ved gruppen »Akwaaba«, loppe- og kræmmermarked, skattejagt, 4180-kaffeborde, musikalsk underholdning ved gruppen »Naboens Børn« og meget mere. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Borgmester Gert Jørgensen åbner officielt årets Pedersborgdag klokken 9.00 på Faktagrunden ved Pedersborg Torv. Her vil jagthornsblæserne fra Tolstrup også markere dagens åbning.

Pedersborgdagen vil som sædvanlig være præget af en række spændende aktiviteter, heriblandt det attraktive loppe- og kræmmermarked, hvor lokale borgere sælger ud fra »gemmerne« fra flere end halvtreds boder. Det er stadig muligt at reservere en stadeplads, og tilmelding skal ske til Michael på telefon 2479 1549 eller mail: michaelpholst@gmail.com.

Uden mad og drikke
Igen i år er det lykkedes at få inddraget spejdergrupperne i og omkring Sorø i arrangementet, og de har lovet at opstille et spejderområde, hvor man vil kunne få et rigtig godt indtryk af spejderlivet. Spejderne vil blandt andet lave pandekager og popcorn over bål, som man gratis kan nyde smagsprøver på.

En helt ny aktivitet er det »berømte« 4180-kaffebord som er kendt fra Postgården. Fra klokken 14.00 er det muligt at deltage i kaffebordet som lokker med 41 forskellige kager samt kaffe til 80,00 kroner. Hvis man vil sikre sig en plads ved kagebordet, kan man ringe på telefon 25 21 32 11. Arrangementet vil foregå i autoforhandler Georg Ejlersens udstillingslokaler.

For de mindste børn under tolv år lokker en spændende skattejagt i området ved Pedersborg Torv, dog skal børnene følges med en voksen. Der er fine præmier til tre heldige vindere af skattejagten. Tilmelding og afvikling foregår fra klokken 11.00.

Hvis man er historisk interesseret, er der en spændende udstilling fra Pedersborg Lokalhistoriske Arkiv hos autoforhandler Georg Ejlersen. Her kan man dykke ned i billeder fra især Borød- og Haverup-området.

Men ellers så byder dagen på to opvisninger ved PGIs dygtige springhold, et nærmere kig på en brandbil og en politibil, gratis hestevognskørsel, rundvisning i Pedersborg Børnehus med ansigtsmaling, sæbebobler, scienceforsøg, bål og meget, meget mere.

Arrangørerne vil ikke afvise, at der muligvis dukker endnu flere aktiviteter op.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk