31. juli 2021
Foxen ligger på Hovedgaden i Stenlille. Foto: Thomas Olsen
Foxen ligger på Hovedgaden i Stenlille. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overfald på hovedgade: Kvinde slået, sparket og trampet flere gange i hovedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Overfald på hovedgade: Kvinde slået, sparket og trampet flere gange i hovedet
Sorø - 23. juni 2021 kl. 06:04
Af Martin Pedersen

To voldsepisoder ved Foxen, tidligere Café Fox, i Stenlille er blevet afgjort i retten, og en gruppe personer er blevet dømt for volden.

Det første tilfælde skete om aftenen mandag den 11. november 2019, og en dengang 28-årig mand fra Nykøbing Sjælland stod bag. Han overfaldt to personer, der også var inde på bodegaen.

Det ene offer blev sparket i skridtet, mens en kvinde blev skubbet så hårdt i brystet, at hun væltede omkuld på gulvet og skar sin hånd, så den blødte.

Som optakt til volden havde den 28-årige mand et par timer tidligere ødelagt en spillemaskine på Foxen, knust en bilrude og stjålet værktøj fra en firma-varebil i byen og truet et vidne til tyveriet.

Den nu 30-årige mand har netop fået en dom på fire måneders betinget fængsel med en prøvetid på et år samt 100 timers samfundstjeneste.

Samtidig blev han kendt skyldig i at overtræde loven om euforiserende stoffer ved at dyrke og være i besiddelse af cannabisplanter for at fremstille marihuana. Det er medregnet i hans dom.

Overfaldt to kvinder

Den anden voldsepisode foregik sidst på aftenen fredag den 7. august 2020.

To kvinder på 25 og 19 år og en 25-årig mand overfaldt to andre kvinder ud for Foxen på Stenlilles hovedgade.

Det ene kvindelige offer blev revet i håret ned på jorden og slået, sparket og trampet flere gange i hovedet og på kroppen.

Det andet offer blev slået i ansigtet, revet i håret, hevet ned på jorden og sparket og slået på kroppen, armene og i hovedet. Offeret brækkede hånden og fik blå mærker på kroppen og i ansigtet.

De to kvindelige gerningsmænd har begge fået en dom på fire måneders ubetinget fængsel og skal tilsammen betale en erstatning til ofrene på 13.580 kroner.

Den 25-årige mand blev også kendt skyldig. Men da han allerede er i gang med at afsone en anden fængselsstraf, afgjorde retten, at hans tid i fængslet ikke skal forlænges yderligere.

Ikke første voldsepisode

Det er langt fra første gang, der sker voldelige episoder på og ved Foxen i Stenlille.

Den 26. juli 2018 overfaldt en ung mand fra Slagelse en anden person uden for bodegaen. Han skubbede til personen, slog ham flere gange i hovedet og ansigtet både med flad og knyttet hånd og tog fat i nakken og pressede ham ned.

Derefter nikkede han ham en skalle og tog kvælertag på ham, inden han forsøgte at banke hovedet ned i fliserne og trække ham hen over fliserne.

Omtrent to måneder senere fik den dengang 23-årige mand en dom på tre måneders ubetinget fængsel.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk