27. februar 2020
Lars Schmidt og kollegerne i social- og sundhedsudvalget kunne notere, at bosteder, botilbud med videre blev godkendt. Foto: Jens Wollesen
Lars Schmidt og kollegerne i social- og sundhedsudvalget kunne notere, at bosteder, botilbud med videre blev godkendt. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OK til bostederne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OK til bostederne
Sorø - 13. februar 2020 kl. 19:57
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev en »tommel op« til samtlige botilbud og bofællesskaber for voksne med nedsat fysik og psykisk funktionsevne, da Socialtilsyn Øst for nylig var på uanmeldt besøg. Også kommunens aktivitets-, samværs- og beskæftigelsestilbud blev godkendt - her var det revisionsfirmaet BDO, der stod for godkendelses-proceduren. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi ligger heldigvis højt i score, siger formanden for social- og sundhedsudvalget, Lars Schmidt (DF).

Stederne bedømmes på »uddannelse og beskæftigelse«, »selvstændighed og relationer«, »målgruppe, metoder og resultater«, »sundhed og trivsel«, »organisation og ledelse«, »kompetencer« og »fysiske rammer«. Topkarakteren i hver gruppe er 5, så der kan opnås 35 point.

Det gør Aktivitetshuset, mens både Lundebo, Beskæftigelsesteamet (herunder Krydderen og Elefantgården) og Elmebo scorer 34. 31 point henter Bo- og Støttecenter Sorø (blandt andet Grønnebakken, Skovglimt, Skovvej og opgangsfællesskabet) og Kammergave. Rehabiliterings- og Udviklingscenter Filadelfia opnår 30 point, mens Sneppevej i Stenlille og Åmosen er på 27 og 26 point.

- Alle ligger rigelig fint til at blive godkendt, siger Lars Schmidt.

- Når Åmosen og Sneppevej ligger et mulehår efter, skyldes det ikke, at beboerne ikke har gode rammer og vurderes til at have det godt. Den lidt lavere score handler om, at der kan skabes forbedringer inden for dokumentation, målsætninger og handleplaner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk