19. oktober 2019
Steffen Knudsen er formand for Dianalund Tennisklub. Han er meget glad for den nye ordning med nyttejobberne fra Sorø Kommune. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Steffen Knudsen er formand for Dianalund Tennisklub. Han er meget glad for den nye ordning med nyttejobberne fra Sorø Kommune. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyttejobbere skal ordne tennisbane for klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyttejobbere skal ordne tennisbane for klub
Sorø - 17. marts 2019 kl. 16:08
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens de fleste foreninger finder frivillige kræfter til praktiske opgaver, får Dianalund Tennisklub nu en hjælpende hånd fra Sorø Kommune, der har sagt ja til at sende borgere i nyttejob ud for at hjælpe klubben med klargøring af baner op til sæsonstart.

Formanden for kultur- og fritidsudvalget Bo Christensen (K) synes, det er helt ok at hjælpe klubben på den måde.

- Det er en lille klub, og deres aldersgennemsnit er højt. De har ikke mulighed for at finde friske frivillige kræfter til opgaven med klargøring af baner. Vores måde at understøtte klubben på er at inddrage nyttejobberne i opgaven, siger Bo Christensen.

Formanden for Dianalund Tennisklub, Steffen Knudsen, er da også meget begejstret for den nye ordning, der foreløbig gælder for sæsonstart 2019.

- Klubben bruger alle tilgængelige ressourcer til at holde gang i de sportslige aktiviteter. Klubben er for lille til at tiltrække og være interessant for sponsorer, og vi har heller ikke så mange unge medlemmer. Derfor er Dianalund Tennis Klub ovenud lykkelig for, at vi i år er sluppet igennem nåleøjet og får hjælp fra nyttearbejderne i Sorø Kommune. Tusinde tak for det, siger Steffen Knudsen.

Ud af klubbens cirka 50 medlemmer er 1/3 over 70 år.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk