21. januar 2019
Johnny Kjær og Klaus Nielsen er de to initiativtagere til det nye mandefællesskab om mountainbike-cykling. Privatfoto
Johnny Kjær og Klaus Nielsen er de to initiativtagere til det nye mandefællesskab om mountainbike-cykling. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt tilbud: Cykling for mænd med former

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt tilbud: Cykling for mænd med former
Sorø - 22. juli 2018 kl. 06:07
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man er mand og godt kan lide at cykle, men sikker på at det vil være umuligt at holde trit med de mest hæsblæsende lycra-beklædte pedaltrampere i lokalområdet, er der nyt håb.

Sorø BC har nemlig sammen med Bevæg Dig For Livet sørget for, at der efter sommerferien er mulighed for at få cykel-motion i et rimeligt tempo og i et forum, hvor det sociale vægter højt. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Det nye tilbud hedder Mandfolk på MTB, og der cykles første gang søndag 12. august kl. 9.30 fra Sorø Hallen. Man skal selv have cykel og hjelm med.

- Vi starter det her op, fordi vi tror, der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, siger en af medstifterne af det nye tilbud, Johnny Kjær, og tilføjer:

- Ingen har lyst til at være den, der kommer halsende efter resten af gruppen, og alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen mål på hvor hurtigt, man når rundt, bare man har det sjovt sammen.

Bag Bevæg Dig For Livet står DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-Fonden. Initiativet handler om at få flest muligt danskere til at røre sig noget mere.

Idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland, Mette Thorning, er da også glad for det nye cykle-tilbud:

- Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere, og man har nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis man vil undgå overbelastninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk