20. februar 2020
Byens Bagel & Smørrebrød ér åbnet, og det varer kun nogle få dage, inden lokalet er transformeret om til en hyggelig café. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Byens Bagel & Smørrebrød ér åbnet, og det varer kun nogle få dage, inden lokalet er transformeret om til en hyggelig café. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt sted at stille sulten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt sted at stille sulten
Sorø - 25. januar 2020 kl. 14:32
Af Merete Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kæresteparret Malou Østerholt og Said Hosseini fra Sorø har netop åbnet Byens Bagel & Smørrebrød på Storgade 37B i de lokaler, hvor Theo's Bagels tidligere havde til huse.

Siden overtagelsen ved årsskiftet har parret haft travlt med at give lokalet et ansigtsløft og rokere lidt rundt på køledisken, så der er mere plads til, at kunderne kan sidde ned og nyde deres mad. Der er også bestilt nyt inventar.

Både med og uden kød

På menuen er bagels, burgere, flæskestegssandwiches og smørrebrød.

- Faktisk har vi også en »veganerburger«, hvis man ønsker at nyde et måltid helt uden kød, siger Malou Østerholt som oprindelig er uddannet kontorassistent.

Hun har desuden været i cafébranchen i både København og Næstved, og har derfor de nødvendige hygiejnekurser. Hun arbejder i øjeblikket som tilkaldevikar i hjemmeplejen, men vil hjælpe Said i det omfang, hun har tid til det. Parret har nemlig også tre børn på halvandet, to-et-halvt og otte år.

Fra brosten til bagels

Said Hosseini er uddannet brolægger, og han har sit egen virksomhed, S. H. Brolægning & Entreprise, hvor han beskæftiger tre ansatte. Da hans rolle primært handler om at give tilbud på opgaver, bestille materialer og tilrettelægge logistikken, vil han være den mest »synlige« i Byens Bagel & Smørrebrød.

Madbranchen ligger ham heller ikke fjernt, da han har arbejdet på diverse caféer og grillbarer, ligesom han har langet masser af flæskestegssandwiches over disken på Bakken.

Egne burgernavne

- Lige nu har vi planer om at have åbent fra klokken 11.00 til 19.00, men jeg véd også, at mange håndværkere ønsker at hente smørrebrød allerede om morgenen. Så nu ser vi, hvordan behovet er, og så kan det være, at vi ændrer åbningstiderne, siger Said Hosseini. Hans kæreste supplerer:

- Vi har planer om at lave vores eget burgerbrand med Sorø-relaterede navne. Desuden håber vi, at vores kunder har lyst til at sidde og nyde maden her i caféen, og ikke kun benytte caféen som take-away-sted, siger Malou Østerholt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk