24. april 2019
Lokalet på Holbækvej 12A er blevet gjort i stand af frivillige.
Lokalet på Holbækvej 12A er blevet gjort i stand af frivillige.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt madspilds-lokale åbner på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt madspilds-lokale åbner på lørdag
Opdateret 11. januar 2019 kl. 09:52
Sorø - 11. januar 2019 kl. 08:53
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Sorø Mums«, som er en gruppe frivillige, der koordinerer uddeling af madspildsvarer, åbner i nye lokaler på Holbækvej 12A, Sorø lørdag den 12. januar klokken 11, og det markeres med varm cacao, kaffe og lidt sødt, skriver DAGBLADET og Sjællandske. Tidligere borgmester Ivan Hansen holder åbningstalen.

I den tidligere »Jørgens Tropehandel« vil der fremover hver dag klokken 11 til 13 være uddeling af overskudsvarer fra Rema 1000. Når borgerne henter mad på den nye adresse - og hvis man kommer i bil - skal man parkere i båsene foran butikken - ikke på arealet ved La Ganda, der ligger lige ved siden af.

- »Sorø Mums« er 100 procent afhængig af det gode naboskab med La Gonda, så borgerne må finde et andet sted at parkere, når de henter overskudsmad, pointerer Hanne Vilmann, der er med i styregruppen. Hun opfordrer alle borgere til at kigge forbi lokalerne en af åbningsdagene. Overskudsvarerne er ikke »kun« til borgere med trange økonomiske kår. Der er mad nok til alle, forsikrer Hanne Vilmann.

- Hvis man gerne vil tage et hensyn til dem, der ikke har så mange penge, kan man undlade at komme lige, når vi åbner klokken 11, men trække den lidt, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk