16. oktober 2021
Målet er, at politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt. Billedet er fra et arrangement i Sorø. Foto: Thomas Olsen
Målet er, at politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt. Billedet er fra et arrangement i Sorø. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny nærpolitistation skal ligge i butikscentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny nærpolitistation skal ligge i butikscentret
Sorø - 21. september 2021 kl. 15:30

Der åbner en ny og fast bemandet nærpolitistation i Dianalund - nærmere bestemt i Dianalundcentret.

arrow Læs også: Ny politistation: Centerformand glæder sig

Baggrunden er den flerårsaftale, som politikerne på Christiansborg har indgået, hvor det er besluttet, at der skal oprettes nye nærpolitienheder, så politiet bliver mere fysisk tilgængeligt og kan komme endnu tættere på borgerne lokalt.

Nærpolitistationen vil få to politibetjente fast tilknyttet, og stationen vil have åbent for betjening af borgerne mindst en gang om ugen. Politibetjentene på nærpolitistationen skal arbejde med forebyggende og tryghedsskabende indsatser i den nordlige del af Sorø kommune.

Åbningen fejres den 4. oktober 2021 i tidsrummet 15.30-17.30 i Dianalundcentret, Torvet 12, Dianalund.

Alle interesserede er velkomne.

Der vil være mulighed for at hilse på politihundene, sidde på en politimotorcykel, opleve en patruljebil indefra og endelig kan man møde de nye lokale politibetjente, Anders og Kasper.

Klokken 16 vil justitsminister Nick Hækkerup klippe det røde bånd over til den nyindrettede nærpolitistation, og der vil være mulighed for at komme indenfor og se de nye lokaler.

Den nuværende nærpolitistation i Sorø by udbygges også med flere medarbejdere og længere åbningstider, oplyser politidirektør Lene Frank fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

arrow Her får borgerne snart egen politistation
15. april 2021 kl. 11:09 Opdateret: kl. 11:07
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk