31. maj 2020
Kuno Junker overtager posten som hotelchef på Comwell fra nytår. PR-foto
Kuno Junker overtager posten som hotelchef på Comwell fra nytår. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hotelchef på Comwell i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hotelchef på Comwell i Sorø
Sorø - 07. november 2019 kl. 20:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1. januar får Comwell Sorø ny hotelchef. Nuværende chef Ninna Stæhr-Petersen skal til Odense for at stå for driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, som Comwell har overtaget driften af. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Ny hotelchef i Sorø bliver 33-årige Kuno Junker, der i dag arbejder som restaurantchef på Comwell Sorø. Han er uddannet butler, har en vinuddannelse samt en akademiuddannelse fra Copenhagen Business Academy med fokus på ledelse, salgscoaching og oplevelser. Han har en bred erfaring inden for branchen, hvor han bl.a. har arbejdet 3 år på D'Angleterre som bar- og roomservicemanager. Derudover har han været ansat som vært og tjener på Rolighed, der er A.P. Møller-Maersks ledelsescenter, samt driftsansvarlig på Hotel Bretagne.

Han bor sammen med sin kæreste på Nørrebro i København. Sammen venter de deres første barn til december. I sin fritid tager Kuno gerne langt væk fra civilisationen - og så højt oppe som muligt - for at trekke. Desuden er han en dedikeret amatørkok, der elsker at eksperimentere.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk