27. september 2021
Else Kathrine Friis er nu formand for vinterbadeklubben i Sorø. Da der fredag var indvielse af den nye sauna ved Sorø Sø, sørgede Else Kathrine Friis for at livestreame til medlemmerne via Facebook. Foto: Thomas Olsen
Else Kathrine Friis er nu formand for vinterbadeklubben i Sorø. Da der fredag var indvielse af den nye sauna ved Sorø Sø, sørgede Else Kathrine Friis for at livestreame til medlemmerne via Facebook. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand for vinterbaderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand for vinterbaderne
Sorø - 19. maj 2020 kl. 05:55

Af Ulla Grundtvig Brask
Else Kathrine Friis er ny formand for Sorø Vinterbadeklub »Hold hovedet koldt«.

Hun aflyser Ulla Charlotte Beck, der fortsætter som almindeligt bestyrelsesmedlem i foreningen. Skiftet skete fredag i forbindelse med, at klubbens nye sauna blev indviet.

- Det har været otte spændende, sjove og udfordrende år, og jeg vil fortsætte med at være meget aktiv i vinterbadeklubben, siger Ulla Charlotte Beck.

- Fremover vil der være meget drift forbundet med formandsposten, og det er Else Kathrine Friis mere kompetent til end mig, siger den nu tidligere formand.

Else Kathrine Friis er 53 år og bor på Frederiksvej. Hun er gift og har tre børn på 15, 19 og 23 år. Til daglig arbejder hun som selvstændig konsulent inden for projektledelse.

- Det her med at få en sauna til klubben har fyldt meget, og jeg har kæmpet for det. Men faktisk er jeg ikke selv særlig vild med sauna-besøg. Jeg har knoklet for den, fordi det var en stor drøm for medlemmerne i klubben, siger Else Kathrine Friis, der gerne vil ses som en »fællesskaber«.

- Jeg er drevet af at gøre noget godt for fællesskabet, siger den nye formand.

Else Kathrine Friis har været med i bestyrelsen, siden vinterbadeklubben blev skiftet, men det er forholdsvis sent i livet, hun er blevet en passioneret vinterbader. Hun kommer også »kun« og bader en enkelt gang hver uge i sæsonen i Sorø Sø.

- Mine forældre havde sommerhus ud til Lillebælt, da jeg var barn, og vi badede altid fra påske til efterårsferien. Uanset temperaturen. Men aldrig om vinteren. Som ung tænkte jeg, at vinterbadning kun var noget, man gjorde i havet. Det var først i en forholdsvis sen alder, at jeg fandt ud af, at man da også kunne bade i en sø om vinteren, smiler Else Kathrine Friis.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk