26. juni 2019
Der lægges i disse dage sidste hånd på at få gjort den nye Aldi klar til åbning 1. februar. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Der lægges i disse dage sidste hånd på at få gjort den nye Aldi klar til åbning 1. februar. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Aldi åbner 1. februar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Aldi åbner 1. februar
Sorø - 22. januar 2019 kl. 14:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 1.februar slår en helt ny Aldi i Sorø dørene op med en fest for hele familien. Der vil være alt fra bageværksted og bogstavjagt for børnene til mulighed for at vinde forskellige varer med hjem. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af nybagt bake-off og mange spotvarer.

Aldi-butikken får adressen Holbergarkaden 4, og de morgenfriske på åbningsdagen bliver beværtet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose fredagsslik. Op ad dagen vil hele familien kunne deltage i et kreativt bageværksted, hvor man kan pynte sine egne kager fra butikkens bake-off. Kagerne kan man efterfølgende tage med hjem.

Derudover er det muligt for både store som små at få malet flotte ansigtsmasker, ligesom der vil være gratis lune popcorn til alle. Ved kassen bliver der hele dagen uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

- Vi glæder os til at overraske vores kunder med den helt nye butik, som er blevet meget større og har fået helt nye rammer. Vi håber derfor at se så mange som muligt til åbningsfesten, fortæller butikschef Simeon Nielsen.

Den nye butik har været under opbygning i lidt mere end syv måneder. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt i høj kvalitet, men der vil også være et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-varer. Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med temaområder og en convenience-reol med hurtige snacks, færdigskårede salater og færdigretter.

- Vores kunder får en ny og forbedret indkøbsoplevelse. Selv om vi i den nye butik har ændret næsten alt, så holder vi fast i de samme lave priser, siger Simeon Nielsen om det nye koncept.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk