16. juni 2019
Foto: Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen.
Foto: Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan du få vurderet frimærkesamlingen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan du få vurderet frimærkesamlingen
Sorø - 23. januar 2019 kl. 17:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund Frimærkeklub springer nu ud med et nyt tiltag: Få vurderet din frimærkesamling, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi hører ofte, at folk har en gammel frimærkesamling liggende hjemme. Ind i mellem er det en enke, hvor manden har samlet frimærker - andre gange er det fra bedsteforældrenes dødsbo, siger Palle Nielsen fra Dianalund Frimærkeklub.

- Men der kan også være andre årsager til, at man har en samling af frimærker, og fælles for alle er det, at det kan være svært at finde ud af, hvor meget samlingen er værd - eller om den overhovedet har en værdi.

- Afleverer man frimærkerne til en auktion, bliver vurderingen ofte lav, og mange af pengene ædes op i salærer. Derfor vil vi gerne hjælpe med en vurdering, og vi kommer meget rundt i »frimærke-kredse«, så hvis det er meningen, at samlingen skal sælges, kan vi sikre, at den bliver solgt til en fair pris og uden omkostninger.

Hver torsdag har frimærkeklubben fra klokken 12.00 til 17.00 fået et hjørne hos Bog & Idé i Dianalund Centret, og her er alle velkomne til at komme og får vurderet frimærker eller frimærkesamlinger kvit og frit.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk