16. oktober 2019
Niels Aalbæk har fået Minaltan til at investere så stort i sit elevatorfirma, at han selv nu kun ejer 33 pct. af virksomheden Minelevator.Foto: Jens Wollesen
Niels Aalbæk har fået Minaltan til at investere så stort i sit elevatorfirma, at han selv nu kun ejer 33 pct. af virksomheden Minelevator.Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niels Aalbæk medejer i nyt elevatorfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Aalbæk medejer i nyt elevatorfirma
Sorø - 18. juni 2019 kl. 18:06
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Niels Aalbæk har ikke fået nok af elevatorer, selv om han ikke længere er ansat i Sorø-firmaet Alevator, der er en del af Altan.dk. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Han er nu gået sammen med indehaveren af Altan.dk's værste konkurrent, virksomheden Minaltan, om at etablere virksomheden Minelevator ApS.

Det er sket efter forskellige sonderinger på markedet. Niels Aalbæk var i første omgang ude efter investorer til sit nyoprettede firma Elevator Entreprise:

- Jeg havde faktisk også fundet investorer, men så kom jeg i snak med Jonas (direktør i Minaltan Jonas Juul-Olsen, red), og han var interesseret, og hans investering kunne de andre investorer ikke matche. Samtidig er rammerne omkring firmaet med administration osv. på plads, så jeg ikke selv skal stå for det hele, siger Niels Aalbæk.

Niels Aalbæk ejer selv 33 pct. af Minelevator, mens ejerne af Minaltan efter en millioninvestering har resten. Niels Aalbæk er salgs- og marketingdirektør i den nye virksomhed.

Han ser stadig et meget stort og urealiseret markedspotentiale indenfor elevatorer:

- Kun otte procent af alle landets etageejendomme har elevatorer. Folk bliver ældre og ældre, og hvis ældre også skal have mulighed for at bo i København, er en elevator nødvendig, siger Niels Aalbæk.

Han er sikker på, at Minelevator vil blive det førende elevator-firma i landet.

- Jeg har tidligere haft gode resultater som sælger. Der er tre elevatorfirmaer på det danske marked, og det er kun godt med lidt konkurrence.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk