19. januar 2018
Maja Andersen. Foto: Jens Wollesen
Maja Andersen. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nekrolog: Vi har mistet Maja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nekrolog: Vi har mistet Maja
Opdateret 22. maj 2017 kl. 12:32
Sorø - 22. maj 2017 kl. 11:19
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Journalist Maja Andersen, Sjællandske Mediers redaktion i Sorø, er død, 35 år, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Maja blev ansat på Sjællandske Mediers daværende redaktion i Høng i 2009. I en periode var Maja vikar på mediehusets Sjællandsredaktion, og i februar 2011 kom hun til redaktionen i Slagelse. I Slagelse Kommune var Skælskør-rubrikken hendes ansvarsområde. Maja, der kom fra Kolding, bosatte sig også i Slagelse. Her boede hun ved sin død sammen med sin kæreste.

I maj 2015 kom Maja Andersen til redaktionen i Sorø. Maja var omhyggelig, flittig og pligtopfyldende. Hun var vellidt både i lokalbefolkningen og blandt kollegerne. Hun beskæftigede sig i Sorø med alle facetter af lokalsamfundet, og hun gik til alle opgaver med stor grundighed og med ambitionen om at skabe det bedst mulige resultat.

Journalistikken fyldte meget i Majas liv, men udover kæresten blev der også tid til både familien og en række gode venner og veninder.

Indtil sidste år slog Maja sine folder på Slagelses frygtede hockeyhold. Seksdobbelt danmarksmester var Maja Andersen i hockey, og mens hun i det daglige altid var venlig og rar, fornægtede det røde hår sig ikke på sportsbanerne, hvor hendes temperament godt kunne slå gnister. Maja ville vinde.

Maja Andersen blev i efteråret 2016 ramt af en alvorlig og aggressiv kræftsygdom. Meget betegnende for Maja var det, at hun indtil for ganske nylig kom på redaktionen i Sorø nogle dage om ugen og bidrog et par timer hver gang med det, kræfterne rakte til. Maja var en fighter til det sidste.

I tirsdags døde Maja på Hospicegården i Dianalund med sin nærmeste familie omkring sig. På redaktionen i Sorø har vi mistet en kær ven og en god kollega, men vore tanker går i denne svære tid ikke mindst til Majas familie og hendes kæreste. Bisættelsen har fundet sted,

Æret være Maja Andersens minde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk