23. oktober 2021
Sammen med andre frivillige rundt om i  Sorøs bydele, samlede Henning Hansen i går affald ude i naturen. Foto: Jeppe Jul Garnak
gallery icon

Se billedserie

Sammen med andre frivillige rundt om i Sorøs bydele, samlede Henning Hansen i går affald ude i naturen. Foto: Jeppe Jul Garnak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturen blev befriet for skrald til årets affaldsindsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturen blev befriet for skrald til årets affaldsindsamling
Sorø - 04. april 2017 kl. 15:11
Af Jeppe Jul Garnak

Tomme øldåser, plastikposer og slikpapir bunkede sig i går op ved skraldedepoter flere steder i Sorø Kommune, da Danmarks Naturfredningsforening (DN) arrangerede årets affaldsindsamling. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Indsamlingen har i flere end ti år fundet sted omkring Sorø sø, og siden da er flere områder kommet til, og i år var der også lokale indsamlinger i Dianalund, Stenlille og i Fjenneslev. Det fortæller Joyanna Thomassen fra DN i Sorø, som har været med til at arrangere årets indsamling.

- Det er dejligt at få dække store dele af kommunen, og det er skønt, at nogle gider at hjælpe, siger hun.

I T-krydset mellem Skælskørvej og Banevej er 20 frivillige i år mødt op og er blevet udstyret med gribetænger og affaldssække, hvorefter de er blevet sendt ud på de omkringliggende stier og skove. En af årets frivillige affaldsindsamlere er Henning Hansen, som har været med i flere år.

Han har fået fyldt sin sæk op med skrald, og han balancerer den ovenpå sin cykel, da han vender tilbage til mødestedet, hvor de fyldte sække kan afleveres.

- Jeg tænker meget på miljøet, og jeg synes samtidig, at det er meget hyggeligt at være med, forklarer han.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk