19. januar 2020
Dennis Gartig har taget initiativ til en datingaften på ølbaren Fam. Ægir. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Dennis Gartig har taget initiativ til en datingaften på ølbaren Fam. Ægir. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød kærligheden ansigt til ansigt på Ægir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød kærligheden ansigt til ansigt på Ægir
Sorø - 11. september 2019 kl. 14:28
Af Signe Ravn
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kærligheden møder man i virkeligheden og sjældent bag skærmen, hvor man vurderer en potentiel partner ud fra tvivlsomme billeder og en lille profiltekst. Det skriver DAGBLADEt og Sjællandske.

Det er i hvert fald Dennis Gartigs erfaring.

Derfor har han taget initiativ til en datingaften på »Fam. Ægir«, Storgade 10, i Sorø torsdag den 12. september fra kl. 18.30 til 21.30.

- Jeg er selv med på forskellige datingsider, og der kan man sende en masse beskeder ud, og nogle gange får man slet ikke svar, forklarer Dennis Gartig, der selv foretrækker mødet ansigt til ansigt.

- Hvis man virkelig gerne vil møde nogen, så skal man tage en spontan beslutning og tage af sted og møde folk personligt, så man får et bedre indtryk af, hvem man er. Når man mødes, snakker sammen og lærer hinanden at kende, så sker der noget.

Ideen til en datingaften i Sorø blev udklækket for godt tre uger siden, da Dennis Gartig sendte en forespørgsel ud i en lukket facebookgruppe for singler på 30+.

Her viste singler fra Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Næstved interesse for netop den type arrangement.

Heldigvis var John Rindal fra »Fam. Ægir« med på ideen. Og ifølge Dennis Gartig er ølbaren den perfekte ramme om et uforpligtende møde.

Der er ingen aldersbegrænsning på datingaftenen, og Dennis Gartig ser gerne røde roser på bordene og muligheden for romance på »Fam. Ægir« som en månedligt tilbagevendende begivenhed.

I første omgang er det planen at øge interessen, og så håber Dennis Gartig på en ligelig fordeling mellem kønnene, og at folk medbringer det gode humør og på den måde bidrager til, at arrangementet bliver vellykket.

Helt overordnet vil det være en succes, hvis blot et enkelt par finder hinanden på aftenen.

Og hans eget mål?
- At date en pige da! Og finde min bedre halvdel, fastslår Dennis Gartig, der også er medlem af Sorø Byråd for Socialdemokratiet. Og så tilføjer han med et grin:

- Det er jo også lidt politisk, for byrådet har en målsætning om, at der skal være 30.000 indbyggere i kommunen, og så det er måske en god ide at tiltrække nogle singler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk