15. juni 2021
Louise Pape (med telefon), Rene Visgaard Bjerregaard og Merethe Køhl Hansen er de tre medvirkende i mini-operaen »Telefonen«.PR-foto
Louise Pape (med telefon), Rene Visgaard Bjerregaard og Merethe Køhl Hansen er de tre medvirkende i mini-operaen »Telefonen«.PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mini-opera popper op tre steder i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mini-opera popper op tre steder i kommunen
Sorø - 11. juni 2021 kl. 12:01

Som en lille appetitvækker på sommerens musikfestival Klassisk I Sorø bliver der den 30. juni mulighed for at fornøje sig med en en-akters-opera ganske gratis tre steder i kommunen.

Det er kl. 15.30 i Dianalund Centret, kl. 17.00 på Sorø Station hos Skotte & Stentoft, og kl. 19.30 i Holberg Arkaden overfor Juice Club.

Operaen hedder »Telefonen«, er af Menotti og varer 20 minutter. Det er en komisk fortælling om Ben og Lucy. Ben skal ud at rejse, men besøger forinden Lucy for at fri til hende, men Lucy er alt for travlt optaget af at tale i telefon.

Så Ben bliver nødt til at rejse og ringer i stedet til Lucy for at stille det store spørgsmål.

Louise Pape spiller Lucy, Rene Visgaard Bjerregaard er Ben, og Merethe Køhl Hansen akkompagnerer.

René Visgaard Bjerregaard er uddannet på det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor han også har sunget på den Fynske Opera i små og mellemstore roller. Derudover assisterer han i DR Koncertkoret og i det Kgl Operakor. Når han ikke synger, underviser han i fitness-dans.

Louise Pape er uddannet operasanger fra Syddansk Musikkonservatorium og har efterfølgende afsluttet solistklassen samme sted. Hun optræder både som solist og operakorsanger bla. på den Fynske Opera og Operakoret i København, og til daglig er hun kirkesanger og sangpædagog ved Sorø Klosterkirke.

Merethe Køhl Hansen er organist og dirigent ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder af Klassisk i Sorø.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk