16. september 2019
Madmessen »Smag i Sorø« plejer at være særdeles velbesøgt. Her et billede fra et af de tidligere år. Foto: Anders Ole Olsen
Madmessen »Smag i Sorø« plejer at være særdeles velbesøgt. Her et billede fra et af de tidligere år. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messe er klar med smagsoplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messe er klar med smagsoplevelser
Sorø - 12. april 2019 kl. 17:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Madmessen »Smag i Sorø« er søndag 14. april kl. 10-16 for 12. år klar til at byde på inspiration til og smagsprøver på alt godt til ganen og maven. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det foregår - som tidligere år - Sorø Fri Fagskole, Holbergsvej 7 i Sorø.

Flere end 40 stande er repræsenteret. Der er gårdbutikker, bryggerier, vinproducenter, osterier, chokoladeproducenter, mosterier, konditorier og værksteder.

En del af standholderne er gengangere fra tidligere år som f.eks. Dalsbakkegaard, Æbibo, BTB-vin, Broby Planteskole og Chokoman, men der er også nye producenter med.

- Antallet af nye deltagere veksler fra år til år, men der er ingen tvivl om, at det er blevet lettere at trække nye til. I begyndelsen var vi meget opsøgende. Vi håndplukkede, fordi vi skulle sikre os en høj kvalitet. Nu ringer de selv og spørger, om de må være med. siger en af messens medstiftere, Grethe Hovertoft, der også er forstander på Sorø Fri Fagskole.

Nogle af de nye tilbud på årets messe bliver Krogagergård Fødevarer, 3 små gårdbutikker, Lokal Risteriet, Omø Fisk og Tang, Børstenbinder Jan Steen, Magnus Bruun Chokolade, Osteknuden, Mjødgård og Lærkehøj Økologisk Frugt.

Udover de mange smagsprøver, man kan få rundt omkring på messen, er der også mulighed for at købe frokost, kaffe og kage.

Hvis man vil høre lidt om Sorø Fri Fagskoles historie - skolen fylder 125 år næste år - er der rundvisninger fra skolens hovedindgang kl. 11, 12 og 13.

Entré til messen koster 25 kr. Børn under 16 år har gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk