22. august 2019
Joachim Ersgaard (tv) sammen med de tre, han har skrevet og indspillet »League of Light« sammen med: Nina Kreutzmann Jørgensen, Julie Berthelsen og Marcus Winther-John.Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Joachim Ersgaard (tv) sammen med de tre, han har skrevet og indspillet »League of Light« sammen med: Nina Kreutzmann Jørgensen, Julie Berthelsen og Marcus Winther-John.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Melodi grand prix med lokalt aftryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Melodi grand prix med lokalt aftryk
Sorø - 15. februar 2019 kl. 12:54
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2007 vandt han i kategorien »selvskrevet sang« ved Frederiksberg Skoles melodi grand prix.

Dengang gik han i 8. klasse og havde faktisk to sange med i skole-konkurrencen.

Lørdag 23. februar kan han måske kalde sig vinder igen, når det danske melodi grand prix finder sted i Boxen i Herning. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Joachim Ersgaard - for det er ham, det handler om - har været med til at skrive og indspille sang nr. syv »League of Light«, der bliver sunget af Julie Berthelsen og Nina Kreutzmann Jørgensen, der begge er vokset op på Grønland. Det særlige ved sangen er da også, at den ikke kun bliver sunget på engelsk, men også på grønlandsk.

Sang og musik er blevet til i et samarbejde mellem de to kvinder, Marcus Winther-John og altså Joachim Ersgaard. Udover at have været medforfatter til både tekst og musik, spiller Joachim Ersgaard guitar, trommer og keyboard på indspilningen af nummeret.

Joachim Ersgaard er vokset op i Sorø/Frederiksberg og har gået i Krongårdens Børnehave og efterfølgende på Frederiksberg Skole og Sorø Akademi, hvor han blev student i 2012.

De musikalske evner afslørede han som før omtalt tidligt. Ikke blot for at skrive tekst og musik selv, men også for at spille guitar og synge.

Han optrådte således til adskillige jam-aftener på Kulturcafé Ludvig, da han stadig boede i Sorø.

Og musikken har han holdt fast i - også efter flytningen til København. Han skriver og spiller stadig og har udgivet nogle EP'er. Han har også skrevet sange til andre unge talenter.

Lørdag 23. februar får han chancen for at hoppe et trin op på den danske musik-stige.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk