4. december 2020
Lucia markeres i Sorø Klosterkirke den 14. december. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Lucia markeres i Sorø Klosterkirke den 14. december. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af julehygge i klosterkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af julehygge i klosterkirken
Sorø - 05. december 2018 kl. 15:09

Der er flere muligheder for at få julestemning ind i krop og sjæl i Sorø Klosterkirke. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Fredag den 14. december klokken 17 går børnene fra Julegavesløjd Lucia sammen med Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor, og Lucia er udvidet med aftensang. Her medvirker også sognepræst Lis Samuelsen og organist Merethe Køhl Hansen.

Julekoncerten med Chorus Soranus er søndag den 16. december klokken 16. Programmet byder på julekormusik, krydret med julesalmer og orgelmusik. Chorus Soranus dirigeres af Kristine Vad.

Der er også gratis adgang til denne koncert.

Tirsdag den 18. december klokken 19 kan man opleve Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor, dirigent Merethe Køhl Hansen, akkompagnatør Tordur á Brunni og sangpædagog Louise Pape.

Alle medlemmer af Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor synger julen ind med et udpluk af korets jule- og adventsrepertoire. Det er gratis at lytte med.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk