27. maj 2020
Kim Christensen deltager i motionsløb med det formål at gøre opmærksom på, at unge skal sige nej til stoffer. Her taler han med  formanden for »Sejtatsigenej«, Katja Kondas. Foto: Thomas Olsen
Kim Christensen deltager i motionsløb med det formål at gøre opmærksom på, at unge skal sige nej til stoffer. Her taler han med formanden for »Sejtatsigenej«, Katja Kondas. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marcus' far løber med et budskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marcus' far løber med et budskab
Sorø - 23. november 2018 kl. 19:33
Af Lene Berthelsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kim Christensen, far til 16-årige Marcus Christensen, der for nylig døde efter at have indtaget stoffet MDMA, gør sit for at sprede budskabet, at det er sejt at sige nej til stoffer. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

arrow Læs også: Tiltalt i MDMA-sag: Vi tog streger og lavede mad

Lørdag deltager han i Sportigan-løbet i Slagelse netop for at gøre opmærksom på, at unge skal lære at sige nej.

Med i løbet er også medlemmer af Foreningen »Sejtatsigenej«, der allerede har været initiativtager til flere arrangementer og nu har endnu et planlagt.

Mandag 17. december kl. 19.00-21.00 kommer læge og misbrugsekspert Henrik Rindom til Dianalund for at deltage i et dialogmøde om holdninger til stoffer med forældre, familier og borgere.

Det foregår i Filadelfias store festsal på Kurvej 2.

Forud for det møde holder Henrik Rindom et lukket møde med byens unge.

- Vi mener at holdninger må identificeres, førend de kan brydes og ændres. Mange forældre går "under radaren", hvis de har en ung, eller har kendskab til nogen, der er i berøring med stofrelaterede fællesskaber. Det skyldes, har vi erfaret, en tendens til at blive stemplet som "dårlig forælder", berøringsangst eller manglende viden. Stoffer er forbudt, og misbrug et tabu, siger formand for foreningen, Katja Kondas.

Hvis man gerne vil med til mødet med Henrik Rindom, kan man tilmelde sig via mail-adressen info@sejtatsigenej.dk eller foreningens facebookside. Det er gratis at deltage.

arrow Nu skal retten placere skyld i MDMA-sagen
12. december 2018 kl. 08:40 Opdateret: kl. 08:40
arrow Tiltalt for mdma-død nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab
04. december 2018 kl. 18:58 Opdateret: kl. 19:24
arrow Et gram mdma i sodavand dræbte Marcus i Dianalund
03. december 2018 kl. 14:44 Opdateret: kl. 14:46
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk