15. februar 2019
Floorball søndag formiddag er for alle mænd - uanset alder. Floorball er en holdsport, hvor man spiller med stave og plastikbold med huller på en indendørsbane.Foto: DGI
Floorball søndag formiddag er for alle mænd - uanset alder. Floorball er en holdsport, hvor man spiller med stave og plastikbold med huller på en indendørsbane.Foto: DGI
Foto: Nils Rosenvold/FREE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mandehørm på en søndag formiddag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandehørm på en søndag formiddag
Sorø - 20. januar 2018 kl. 10:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 28. januar er hallen i Alsted-Fjenneslev reserveret til mænd. Idrætsforeningen står bag et nyt initiativ, der skal lokke nye medlemmer til. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Vi har en del mennesker i vores lokalområde, der ikke kender vores tilbud. Det er en skam, og det gør vi noget ved, siger Gitte Aamand fra Alsted-Fjenneslev Gymnastik & Idrætsforening.

Siden skolen lukkede, har foreningen målrettet sine tilbud til især voksne medlemmer. Det betyder, at der for eksempel er en stor og velfungerende seniorafdeling. Men med nye aktiviteter er håbet at få fingre i voksne medlemmer - og gerne flere mænd.

- Det bliver tre timer med instruktører fra DGI, og så en god tredje halvleg i vores cafeteriet. Hvis der er opbakning til det, så opretter vi pickleball og floorball som faste tilbud, siger Gitte Aamand.

Alsted-Fjenneslev Idrætsforening har fået hjælp af idrætsorganisationen DGI til at få ideer til nye aktiviteter.

Mandehørm er for alle mænd - uanset alder. Det er gratis at deltage søndag den 28. januar klokken 10 til 13 i Alsted-Fjenneslev Hallen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk