10. august 2020
Et våbenskjold kan have mange forskellige udtryk, men det skal sige eller vise noget om personen, der har det. Privatfoto
Et våbenskjold kan have mange forskellige udtryk, men det skal sige eller vise noget om personen, der har det. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mal dit eget våbenskjold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mal dit eget våbenskjold
Sorø - 12. juli 2020 kl. 19:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som en del af sommerferieaktiviteterne i Sorø Kommune tilbyder Sorø Museum nu kommunens børn og unge, at de kan komme til at få en ganske fornem fremtid med eget våbenskjold.

Torsdag den 16., 23. og 30. juli fra klokken 11.00-16.00 holder værkstedet nemlig åbent, og der kan man få mulighed for at skabe et våbenskjold.

- Et våbenmærke på et våbenskjold fortæller om den person eller familie, der ejer det, fortæller museumsinspektør for nyere tid, Lene Hadsbjerg.

- Våbenmærket er et personligt logo, som er udformet efter nogle helt enkle og let forståelige regler. Med mærket kan man blive genkendt som ven eller fjende og samtidig vise, hvilken status man har i samfundet.

På Sorø Museum er der indrettet et værksted, hvor familier med børn kan slå sig ned og male sit eget våbenskjold.

Aktiviteten er på egen hånd. Der er "hvordan gør man"-video og vejledninger lige til at gå til, så man kan gøre sit skjold meget personligt. Det færdige skjold i træ kan man tage med hjem.

Da der er et begrænset antal pladser, anbefales det at købe billet på forhånd til Sorø Museum, hvis man vil være helt sikker på en plads til sommerferieaktivteten.

Billetter kan købes via entrevestmuseum.billetexpressen.dk

Børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet, men materialer koster 50 kroner. Aktiviteten er for børn ifølge med voksen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk