13. december 2017
Formand for Stafet for Livet i Sorø, Stine Jenfort Henriksen, håber, at flere frivillige har lyst til at give en hånd med, når Stafet for Livet løber af stabelen den 9. og 10 september i Sorø. Foto: Merete Jensen
gallery icon

Se billedserie

Formand for Stafet for Livet i Sorø, Stine Jenfort Henriksen, håber, at flere frivillige har lyst til at give en hånd med, når Stafet for Livet løber af stabelen den 9. og 10 september i Sorø. Foto: Merete Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Madglade og andre frivillige søges til Stafet for Livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madglade og andre frivillige søges til Stafet for Livet
Sorø - 17. marts 2017 kl. 12:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom det er i den tidlige planlægningsfase, så begynder der at tegne sig et billede af behovet for frivillige til Stafet for Livet, som løber af stabelen den 9. og 10. september ved Sorø Hallen, Grønningen, Ringstedvej 20 - 22. Det skriver Sorø Avis.

- Lige nu har vi brug for nogle frivillige som kan organisere maden til weekenden. Lige nu har vi en tovholder og en hjælper, så hvis der er flere, som har lyst til at melde sig, vil det være en kæmpe hjælp, lyder det fra formand for Stafet for Livet i Sorø, Stine Jenfort Henriksen.

Men som frivillig på »madholdet« betyder det ikke, at man skal stege 2.000 frikadeller eller lave et ton kold kartoffelsalat. Arbejdet går simpelthen ud på at planlægge sammen med de øvrige frivillige på madholdet, hvad der skal spises under stafetten. Dernæst kontaktes potentielle sponsorer. Dét der ikke kan hentes hjem via sponsorater, forsøger man at forhandle hjem til gode priser.

- Jeg tænker, at der må være nogle mennesker som kan lide at lave mad eller har forstand på at lave mad, men som ikke ønsker at stå med hele ansvaret. Hvis man har lyst til eksempelvis at være med til at sælge maden i salgsboden, så er der også mulighed for det, siger Stine Jenfort Henriksen.

Hvis man ønsker at give en hånd med på madholdet, så skal man melde sig til: soroe@stafet.cancer.dk. Så bliver man efterfølgende sat i forbindelse med tovholder Birgit Andersen.

Når selve stafetten skal afvikles, er der også brug for en masse hænder til at rejse telte og en masse andre praktiske ting.

- For os i styregruppen er det en tryghed at vide, at nogen har meldt sig til de forskellige opgaver. Sidste år kom der eksempelvis en familie som ikke havde deltaget i stafetten. De havde i stedet valgt at hjælpe med at rydde op om søndagen, og det var helt fantastisk at få nogle friske kræfter, siger Stine Jenfort Henriksen.

Allerede nu er der åbent for holdtilmelding. Sidste år var der ifølge formanden kun én virksomhed som havde valgt at melde sig til. I år véd Stine Jenfort Henriksen, at det bliver anderledes.

- Jeg ved, at virksomheden betalte tilmeldingen og maden til medarbejderne, og så blev dagen brugt til hyggeligt samvær med kollegerne. Det er jo en oplagt mulighed for at virksomheder og institutioner at lave noget socialt. Ét eller andet sted er det jo også god markedsføring, siger hun og opfordrer til, at nogle af de ældste skoleklasser eventuelt også kan lave stafetten til et skoleprojekt, hvor både lærere, elever og forældre kan stille hold og dermed være med til at støtte en god sag.

Hvis man vil vide mere, så kan man gå ind på hjemmesiden: www.stafetforlivet.dk/stafet/soroe.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk