26. april 2019
Johannes Lumholt er kommet i partiet Nye Borgerliges forretningsudvalg, og han er partiets første sekretariatschef. Foto: Kim Rasmussen
Johannes Lumholt er kommet i partiet Nye Borgerliges forretningsudvalg, og han er partiets første sekretariatschef. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lumholt får toppost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lumholt får toppost
Opdateret 13. december 2016 kl. 06:35
Sorø - 11. december 2016 kl. 12:03
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politikeren Johannes Lumholt fra Sorø er netop blevet udpeget til partiet Nye Borgerlige forretningsudvalg. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

På det første møde efter årsmødet i november har Nye Borgerliges hovedbestyrelse nemlig konstitueret sig med et forretningsudvalg på fire medlemmer.

Forretningsudvalget får ansvar for den daglige drift, økonomien og sekretariatet. Formand Pernille Vermund og politisk næstformand Peter Seier Christensen vil især arbejde med det udadvendte og få præsenteret politikken.

Organisatorisk næstformand Jesper Hammer har hovedansvaret for organisationsudviklingen, og Johannes Lumholt skal stå i spidsen for at strømline administration og kommunikation med medlemmer og kredse. Lumholts titel er sekretariatschef.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk