23. marts 2019
Belinda Bonn Carlsen med hingsten Lopez IV, der netop er kåret som den 24. bedste i verden i sin klasse. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Belinda Bonn Carlsen med hingsten Lopez IV, der netop er kåret som den 24. bedste i verden i sin klasse. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lopez er den 24. bedste i verden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lopez er den 24. bedste i verden
Sorø - 19. november 2018 kl. 19:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Belinda Bonn Carlsens syv år gamle spanske hingst, Lopez IV, opnåede en 24. plads ved det netop overståede VM for spanske heste i Sevilla. I alt 28 hingste deltog i gruppen for hingste på syv år og mere. Det skriver Dagbladet og Sjællandske.

Konkurrencen er for heste af racen Pura Raca Espanola (PRE), og Lopez IV deltog også sidste år, hvor den blev nr. 25 ud af 25.

Så altså en forbedring for hingsten, der til daglig går og græsser ved Krøjerup.

Selv om Belinda Bonn Carlsen på forhånd havde håbet på at blive blandt de 12 bedste, er hun godt tilfreds, fortæller hun over telefonen i bilen på vej hjem fra Spanien:

- Det gik ikke så godt med at fremvise trav og galop, så vi fik ikke vist alt det, vi kan. Så jeg er motiveret for at komme tilbage næste år, hvis vi kan kvalificere os. Det havde jo været meget værre, hvis vi havde vist alt, hvad vi kunne og var havnet på bundpladsen, siger Belinda Bonn Carlsen.

Lopez var med i en konkurrence, hvor hesten alene bedømmes på eksteriør og bevægelser.

Ved det store VM i Sevilla er der mulighed for også at deltage i forskellige ridekonkurrencer, og det er Belinda Bonn Carlsen gået i overvejelser om eventuelt at forsøge sig med også.

Opholdet i det spanske bød i øvrigt på et lille drama for Belinda Bonn Carlsens anden firbenede ledsager, nemlig hendes hund, der var drægtig:

- Lørdag gik den hvileløst rundt, søndag fik den veer, men der skete ikke noget. Så måtte vi til dyrlægen, og der blev foretaget kejsersnit. Så nu er der fire hvalpe, siger Belinda Bonn Carlsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk