24. januar 2019
Den nye indehaver af Rema 1000 i Pedersborg, Jesper Hansen, kommer til at have fokus på friskhed, god service og et højt rengøringsniveau. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Den nye indehaver af Rema 1000 i Pedersborg, Jesper Hansen, kommer til at have fokus på friskhed, god service og et højt rengøringsniveau. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt ansigt skal styre Rema 1000 fremover

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt ansigt skal styre Rema 1000 fremover
Sorø - 12. januar 2018 kl. 10:06
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jesper Hansen, der oprindeligt kommer fra Fjenneslev, overtager roret i Rema 1000, efter Søren Storgård er stoppet. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Jesper Hansen er i fuld gang med at rykke rundt på reolerne i Rema 1000s grøntafdeling. Det er ikke mere end en uge siden, han tiltrådte som butikkens nye købmand.

Nogle af de handlende, der går forbi ham, kan måske genkende ham fra den gamle Alsted-Fjenneslev Skole eller badmintonklubben, for den 28-årige købmand er født og opvokset i Fjenneslev.

Andre har måske mødt ham, da han var elev i Superbest i Holberg Arkaden, hvor han blev udlært.

Jesper Hansen er da også blevet mødt af en storm af kommentarer og lykønskninger på Facebook, da butikken offentliggjorde, at han blev den nye købmand efter Søren Storgård, der siden er blevet købmand i Rema 1000 i Benløse.

Og mange af velkomsthilsnerne kommer fra gamle skolekammerater eller deres forældre.

- Alle mine venner er i Sorø, så jeg tror da også, de vil støtte op om forretningen, siger Jesper Hansen, der de sidste fire år har arbejdet som første mand i Rema 1000 i Korsør og siden 2015 har boet i Slagelse.

Den 1. marts planlægger han at flytte til Sorø, hvor han sammen med sin kone og datter på halvandet år har lejet sig ind i et hus på Frederiksbergvej for blandt andet at spare den daglige transport. Jesper Hansens kone arbejder nemlig også på deltid i forretningen på nuværende tidspunkt.

Det er ikke tilfældigt, at det er i grøntafdelingen, at Jesper Hansen er i gang med at rykke rundt med hjælp fra sin nye første mand.

Han går nemlig meget op i, at de grønne varer er friske, og at de varer, folk bruger til deres aftensmad, er de første, der møder dem, når de kommer ind i butikken.

- Det man putter i gryden, skal komme først, forklarer Jesper Hansen, der har rykket konservesdåser og dressinger ned i indgangspartiet, så de står sammen med grøntafdelingen.

Jesper Hansen har betalt 300.000 kroner for at komme ind i Rema 1000, der fungerer som franchise. Som selvstændig har han altså selv punget ud for at købe de varer, der står på hylderne i forretningen.

Det er også ham, der hæfter, når palleløfteren eller toiletbrættet i butikken går i stykker.

- Man går måske lidt mere op i det, end hvis man »bare« er butikschef i Netto. Der er et større incitament til at arbejde, da man både hæfter, hvis der er svind, men omvendt også har selvstændige fordele, lyder det fra Jesper Hansen, der siden han tiltrådte som ny købmand har arbejdet mellem 70 og 80 timer om ugen. Han håber dog at kunne arbejde mindre, når først butikken er kommet op at køre.

- Jeg vil gerne have flere børn og tid nok til at være sammen med min kone og datter, siger Jesper Hansen, der ellers bruger sin fritid på at spille fodbold i Lynge-Broby Idrætsforening.

Fredag den 19. januar holdes der reception mellem 15-18 i Rema 1000 på Elmebjergvej 15.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk