26. marts 2019
Team Melina debuterede i rækken 12-14 år og opnåede en flot andenplads. Foto: Bjarne Stenbæk
gallery icon

Se billedserie

Team Melina debuterede i rækken 12-14 år og opnåede en flot andenplads. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale gymnaster klarede sig fint

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale gymnaster klarede sig fint
Opdateret 20. november 2018 kl. 09:10
Sorø - 19. november 2018 kl. 09:56
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev en fin weekend for gymnasterne fra Sorø Gymnastik Forening, da foreningen var vært ved årets AGG Udtagelseskonkurrence. Det handler på dansk om æstetisk gymnastik, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Alle foreningens hold opnåede placeringer, der har kvalificeret dem til deltagelse i de bedste internationale konkurrencer.

I kategorien for 12-14 årige debuterede Team Melina som ny i rækken, og det gjorde holdet med en flot andenplads med i alt 27 point., Greve vandt med 30,02 point, mens Hillerød blev nr. 3 med 34,76 point.

Hos juniorerne var en af holdets gymnaster skadet, så både lørdag og søndag måtte holdet indkassere et fradrag på et halvt point for kun at stille med fem gymnaster i stedet for seks, som reglerne foreskriver.

Alligevel sluttede Team Liona på andenpladsen med i alt 27,32 point - ja, faktisk førte holdet efter indledende runde. Farum vandt med 27,4 point, mens Espergærde blev nr. 3 med 27,08 point.

I kategorien short programme var Sorø GF eneste deltagende hold. Her består hvert hold af fire deltagere, og de tre lokale gymnaster har tiltrukket en dygtig gymnast fra Greve. Over to indgange sikrede Team Nova sig 29,2 point.

- Vi prøver at få den kategori på programmet i Danmark, siger Niels Eschricht Jensen, der er formand for Sorø Gymnastik Forening.

- Til at begynde med ved vi godt, at vi nationalt komme til at dyste mod os selv i bestræbelserne på at få en så høj score som muligt, men vi håber, at de øvrige gymnastikforeninger er med på idéen, så vi kan få nogen at kæmpe imod.

Sorø Gymnastik Forening har endnu ikke besluttet, hvilke internationale konkurrencer som klubben vil deltage i - eller hvilken. Verdensmesterskabet i æstetisk gymnastik er en nærliggende mulighed, men der er også World Cup'er. Foreningen overvejer også at sende gymnaster på træningscamp i Finland, der er en af verdens bedstenationer i æstetisk gymnastik - men alting koster penge, så sponsorjagt må klubben, der indtil nu har fået støtte af TalentSport Sorø, også på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk