22. juni 2021
Hundelorteposer skal i en skraldespand. Ikke smides i Sorøs skove, pointerer Jens Kristian Poulsen, Stiftelsen Sorø Akademi. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Hundelorteposer skal i en skraldespand. Ikke smides i Sorøs skove, pointerer Jens Kristian Poulsen, Stiftelsen Sorø Akademi. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lad lorten ligge i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lad lorten ligge i skoven
Sorø - 18. oktober 2018 kl. 17:52
Af Ulla Grundtvig Brask

I byen er det godt at samle hundens lort op i en pose og smide den i skraldespanden. I skovene kan man godt lade den ligge, råder Stiftelsen Sorø Akademi.

Hele kommunen: Det er god stil som hundeejer at fjerne efterladenskaberne fra de firbenede, når de er på gåtur. I hvert fald når man besøger by-områderne i Sorø Kommune.

Men i skovområderne gælder der en mere enkel regel: Lad lorten ligge.

Opsangen kommer fra Jens Kristian Poulsen, der er direktør for Stiftelsen Sorø Akademi.

- Problemet er, at når der ikke er skraldespande ude i skoven, så efterlader nogle hundeejere lorten i en pose. De tager ikke posen med hen til en skraldespand eller med hjem til egen skraldespand: De lægger den bare i naturen, siger Jens Kristian Poulsen, der er vred over svineriet.

- Jeg vil hellere have, at hundens efterladenskaber ligger i naturen og forsvinder af sig selv. Ikke i en pose, der sviner, siger Jens Kristian Poulsen.

Det er en god idé at fjerne hundens lort, hvis den ligger på den sti, hvor der er andre gående eller cyklende. Men hvis det er en lort, der ikke er til gene for nogen, vil Jens Christian Poulsen altså heller have, at hundeejerne lader lorten ligge, end at man samler den op og smide lorteposen i naturen.

Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk