31. marts 2020
Poplic Service har blandt andet spillet sammen med Michael Carøe. Carøe kommer dog ikke med til Sorø - men bandet kan godt sætte gang i en fest selv.
Poplic Service har blandt andet spillet sammen med Michael Carøe. Carøe kommer dog ikke med til Sorø - men bandet kan godt sætte gang i en fest selv.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturcaféen og fagskolen går sammen om Dinner and Dance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturcaféen og fagskolen går sammen om Dinner and Dance
Sorø - 14. januar 2020 kl. 15:06
Af Bjarne Stenbæk
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det festglade publikum skal sætte kryds i kalenderen fredag den 15. maj. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Det er et samarbejde mellem Kulturcafé Ludvig og Sorø Fri Fagskole, der fredag den 15. maj giver de danseglade lejlighed til at deltage i Dinner and Dance.

- Vi blev kontaktet af Sorø Fri Fagskole, der spurgte, om vi kunne lave et arrangement sammen, fortæller Steen Magnussen fra Kulturcafé Ludvig.

- I Ludvigs bestyrelse har vi længe haft lyst til at arrangere en rigtig dansefest, men hos os selv har vi ikke plads nok, hvis vi både skal kunne spise og danse. Men det har Sorø Fri Fagskole, fortsætter Bo Clausen fra kulturcaféen.

- På skolen er der et forløb for unge, der har gastronomiske interesser og lydt til senere at uddanne sig til at blive kok. Dermed var set-up'et klar til Dinner and Dance.

Kulturcafé Ludvig har hyret det kendte og lokale band Poplic Service, der til lejligheden bliver udvidet med en blæser-sektion. Bandet, er vant til at optræde til store dansefester, har lovet at lægge vægten i musikvalg på 80'erne og 90'erne. Poplic Service har blandt andet optrådt sammen med Michael Carøe og Peter A.G Nielsen, så kvaliteten er i top.

- Vi har andre samarbejder, der har havnet os i forbindelse med dette arrangement, for scenen låner vi af Sorø Amatør Teater, der jo i fjor rykkede årets forestilling ind på Ludvig, fortæller Steen Magnussen.

- Det ligger ikke helt fast endnu, om vi benytter fagskolens hal, eller vi vælger en anden løsning, og hverken menu eller deltagerpris har vi helt på plads. Men det står fast, at vi i fællesskab arrangerer et brag af en fest, så det er bare om at sætte kryds i kalenderen og være klar, når vi kan sætte billetterne til salg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk