24. maj 2019
Pia Rasmussen, tidligere ejer af Krebshuset, har et godt samarbejde med de nye ejere: Michael og Yuwatee Keller. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Pia Rasmussen, tidligere ejer af Krebshuset, har et godt samarbejde med de nye ejere: Michael og Yuwatee Keller. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krebshuset fortsætter som kro og hotel - og udvider med spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krebshuset fortsætter som kro og hotel - og udvider med spil
Sorø - 20. juli 2018 kl. 13:17
Af Ulla Grundtvig Brask
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pia Rasmussen og Jørgens Jørgensen er formelt set ude af Krebshuset, for det er solgt til en spil-virksomheden. Men hjælpen og de gode råd til den nye ejer er lige omme i baghaven.

Det er Michael Keller, der er den nye ejer af Krebshuset. Han åbner officielt i midten af august og får assistance til hoteldriften af sin kone Yuwatee Keller.

Parret har indtaget Krebshuset og er i gang med at gøre det klar til spil-butik og café for nørder og familier, men også til at videreføre restaurantdelen, så det fortsat vil være muligt at få solid kromad i lokalerne på Ringstedvej 87. På et tidspunkt vil det måske også være muligt at få kromad med et asiatisk tvist, for Yuwatee Keller er født i Thailand - af nepalesiske forældre - og så er hun god til at lave mad.

Pia Rasmussen og Jørgen Rasmussen bor fortsat privat i huset i baghaven til Krebshuset, og det bliver de ved med.

Det betyder, at hjælpen er nær for Michael Keller, hvis han har brug for et godt tip til det at drive Krebshuset.

Beslutningen om at sælge Krebshuset har været længe undervejs for Pia Rasmussen og Jørgen Jørgensen.

- Jeg har været gennem et kræftforløb, og det har jeg været helt åben omkring. Jeg har desværre nogle senfølger af behandlingen, og det betyder, at jeg skal passe på mig selv. Så man kan sige, at beslutning er taget på grund af min sygdom og Jørgens alder, siger Pia Rasmussen, der er 53 år gammel. Jørgen Jørgensen er 72 år og begynder pensionisttilværelsen nu.

Pia Rasmussen ved endnu ikke, hvad hun kaster sig over. I første omgang er det børn og børnebørn, som hun nu endelig har god tid til at være sammen med.

Michael Keller er indehaver af spil-virksomheden Kelz0r.dk, der hidtil har haft sit hovedsæde i Holbæk. Men det hovedsæde har Michael Keller nu flyttet til Krebshuset. Hans butik i Holbæk fortsætter uændret.

Der er 10 ansatte i virksomheden, og antallet bliver udvidet med aktiviteterne i Krebshuset. Her vil han lave en spil-butik og en spil-café, men der ud over en lang række events for lokale og spillenørder fra hele landet. Nogle af aktiviteterne vil være over flere dage, og så er det smart, at Krebshuset også rummer et hoteltilbud. Hans firma sælger alt inden for rollespil, brætspil, kort og kortspil, videospil, merchandise, udklædningstøj.

Det skriver DAGBLADET Ringsted og Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk